Fahrenheit88

Fahrenheit88 is een hip winkelcentrum langs Jalan Bukit Bintang. Het ligt schuin tegenover Pavilion KL en naast Starhill Gallery; op een van de meest drukke en toeristische plekken in de stad Kuala Lumpur. Voorheen vond je hier de mall KL Plaza, maar dat winkelcentrum was niet zo heel populair meer en het complex was ook al jaren aan een grote renovatie toe. De eigenaar van Pavilion kocht de mall en in 2010 opende Fahrenheit88 haar deuren. De naam slaat overigens op de gemiddelde temperatuur in Kuala Lumpur (in graden fahrenheit).

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-2

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-3

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-4

De mall is al vanaf de opening zeer populair onder de lokale bevolking. Dit komt vooral om je hier de eerste vestiging van het zeer populaire Japanse merk Uniqlo vindt, verspreidt over twee verdiepingen. Dit is een beetje vergelijkbaar met een hippe Hennes & Maurits. Naast deze populaire winkel heb je er nog vele honderden andere leuke shops.

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-5

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-6

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-7

Onderin de mall heb je een food verdieping met diverse eettentjes en restaurants. Ook heb je nog wat leuke restaurants – zoals de Sushi Zanmai – op de hoger gelegen verdiepingen. Voor de ingang heb je nog een populair koffiehuis – O’Coffee Club – waar je lekkere koffie kunt drinken.

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-8

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-9

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-10

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-11

Bukit Bintang winkelstraat

In het Bukit Bintang gebied heb je 8 grote shopping malls. De Bukit Bintang malls staan zo’n beetje allemaal tegen elkaar aan. Hieronder een opsomming van de malls binnen het Bukit Bintang gebied:

Accommmodatie in de omgeving

De volgende hotels zijn zeer centraal gelegen binnen Bukit Bintang. Je kunt vanaf deze hotels in enkele minuten naar Pavilion KL lopen (bekijk hier alle accommodatie in Bukit Bingang):

Openingstijden

Fahrenheit88 is dagelijks tussen 10.00 en 22.00 geopend (de eettentjes tot middernacht).

Hoe kom je er?

Verblijf je buiten het centrum van de stad dan kun je er het makkelijkst naartoe door de monorail naar station Bukit Bintang te nemen. Je stapt dan uit voor de mall Lot10. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar Fahrenheit88. Tegenover Fahrenheit88 ligt Pavilion KL, een zeer populair winkelcentrum. Hier begint de voetgangersbrug naar Suria KLCC en de Petronas Twin Towers. GOKL heeft een halte op zo’n 5 minuten lopen vanaf het winkelcentrum.

fahrenheit88-winkelcentrum-kuala-lumpur-1

Kaart

5Pingbacks & trackbacks op Fahrenheit88

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *