Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisië. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Aanbevolen websites

Algemeen Algemeen (2) Reisorganisaties
Travel blogs Azie Forums
Buitenlandse websites Startpagina's Andere landen
 •  
Reistips (1) Reistips (2) Reistips (3)
 •  
Accommodatie Maleisie Overige sites 1 Reizen algemeen

Jouw link op deze pagina?

Heb je een mooie website gevonden en wil je deze binnen dit overzicht met handige websites terugzien? Neem dan contact met ons op. Geef in je e-mail minimaal de titel, rubriek en url door.

Link naar Veelzijdig Maleisie

Veelzijdig Maleisie werkt hard om de vele pagina's op de website actueel en interessant te houden. Hiervoor maken wij vele foto's en video's en daarnaast schrijven wij regelmatig nieuwe artikelen. We hopen dat onze bezoekers hier veel aan hebben tijdens de voorbereiding op hun reis door Maleisie. Je kunt Veelzijdig Maleisie zelf helpen door een link naar de website op te nemen op je eigen website of weblog, of vanaf de website van een bekende. Ook kun je makkelijk een link naar Veelzijdig Maleisie plaatsen vanaf je Twitter of Facebook account, of vanaf je Waarbenjij.nu reizigerspagina. Elke link die naar Veelzijdig Maleisie verwijst; levert de website meer bezoekers op. Met jouw hulp maak je Veelzijdig Maleisie meer populair. Indien wij je kunnen assisteren met het plaatsen van een link dan vernemen wij dit graag van je. Neem hier contact met ons op.