Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisië. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Adverteer op Veelzijdig Maleisie

Stuur een e-mail naar: [email protected] om de mogelijkheden rond adverteren door te nemen.

Over Veelzijdig Maleisië

Veelzijdig Maleisië is een reiswebsite met ruim 50.000 unieke bezoekers per maand en meer dan 90.000 bekeken pagina's per maand. De website staat al jaren solide op pagina 1 in diverse zoekmachines op het zoekwoord 'Maleisië'. Op ruim 500 andere zoekwoorden (sleutelwoorden/keywords) staat veelzijdigmaleisie.nl zelfs op positie 1. De website is in 2002 gestart door Ilya Houben, maar bestaat inmiddels uit een (klein) team van reisfanaten die het mooie land omarmd hebben. We promoten het land al ruim 15 jaar en de website kan met recht dé Nederlandse reisambassadeur van Maleisië worden genoemd.

StijgingIn 2013 hadden we ruim 1 miljoen bekeken pagina's. Bekijk onze statistieken hier.

Veelzijdig Maleisië heeft meer dan 600 pagina's over diverse onderwerpen die vooral toeristen helpen bij een reis of bezoek aan Maleisië en/of Maleisisch-Borneo (en zelfs buurlanden Singapore, Thailand en Indonesie). Naast de website kunnen bezoekers tevens terecht op een besloten facebook groep met ruim 1000 leden en op de social media kanalen met het laatste nieuws en andere interessante berichten. Daarnaast wordt er zo nu en dan een mailing verzonden naar alle ingeschreven bezoekers (zo'n 2500, verzending via Mailchimp; dubbele opt-in, incl. duidelijke opt-out).

Adverteren

Veelzijdig Maleisië geeft adverteerders de mogelijkheid om op bepaalde locaties op de website, binnen bepaalde pagina's te adverteren. Dit kan met beeldadvertenties en tekstadvertenties. Het is mogelijk om met verschillende bannerformaten te adverteren op deze website. Tekstadvertenties worden geplaatst in de vorm van artikelen (inclusief tekstlink), advertorials binnen bestaande content en losse tekstlinks binnen bestaande content. Andere regelingen zijn in overleg mogelijk.

Mogelijke onderdelen regeling

Een populaire regeling op Veelzijdig Maleisië bevat de volgende onderdelen:

 • Introductie op de pagina met reisorganisaties.
 • 5 reizen (of voorbeeldreizen) op de pagina met het reisaanbod.
 • Een link op de homepage binnen 'Populaire reisorganisaties'
 • Een link op de pagina met aanbevolen websites onder 'Reisorganisaties'
 • Een follow link t.b.v. een linkbuilding campagne (SEO) binnen bestaande content of in nieuwe content.
 • Een blok met tekst binnen bestaande (relevante) content.
 • Visuals op relevante locaties.
 • Link binnen 'Handige links voor het boeken van je trip'.
 • Een pakkende regel tekst + link binnen relevante content.

Neem contact op met ons voor meer informatie of voor een prijsopgaaf.

Uw advertentie hier

Meer informatie

Wil je meer informatie over adverteren stuur dan direct een e-mail naar: [email protected].

Lees hier hoe je een steentje aan deze website kunt bijdragen.