Parkeervergelijker

Wanneer je naar Maleisie vliegt, dan kan je vanaf een luchthaven in Nederland vertrekken, maar ook vanaf een Belgische of Duitse luchthaven. Al nagedacht over hoe je het beste naar de airport reist? In het geval van de luchthaven Schiphol is de trein een veelgebruikt vervoersmiddel. Je moet echter wel eerst met al je bagage naar het treinstation en wie brengt je daar naartoe? In veel gevallen kun je nog wel een lift krijgen, maar reis je zoals in ons geval met 2 kinderen en meerdere stuks bagage, dan is het niet zo heel praktisch. Veel reizigers maken gebruik van privévervoer, zoals een minibusje waarbij je voor de deur wordt opgehaald en later weer mee wordt thuisgebracht. Een tripje kost op deze manier echter makkelijk €100 per enkele reis.

Vooral bij wat kortere trips is het steeds meer gebruikelijk om gewoon zelf met de auto naar de luchthaven te rijden en deze gedurende de vakantie daar te parkeren (long stay). De kosten lopen soms flink op en bij een vakantie naar Maleisië gaat het vaak om meerdere weken. In dat geval zijn de parkeeraanbieders een uitkomst. Niet alleen bieden ze zorgeloos vervoer van de parking naar de luchthaven, je kunt makkelijk vooraf online reserveren en hebt ter plekke niet meer te maken met een volle parking. In een flink aantal gevallen kun je zelfs voor valet parking kiezen, waarbij je de auto op Schiphol afgeeft en er verder geen omkijken meer naar hebt. Tip: maak vooraf een paar foto’s bij de parking, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vind je het juist geen fijne gedachte dat een ander in je auto rijdt? Breng de auto dan zelf naar de parking, er zijn zelfs een aantal aanbieders waarbij je de eigen autosleutel gewoon mee kunt nemen en dus met een gerust hart op reis kunt zonder bang te zijn dat je auto ongeoorloofd gebruikt wordt.

Met onderstaande parkeervergelijker helpen we je om eenvoudig en snel de beste manier te vinden. In de vergelijker vind je verschillende parkeeraanbieders, taxibedrijven en andere vervoerders. Zo kan je makkelijk alle services van de diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Ook kun je er eventuele extra services bij boeken, zoals het laten wassen van je auto of overdekt parkeren. Begin je reis zonder stress door het vervoer naar de luchthaven en het parkeren op de luchthaven vooraf te regelen. Er zijn trouwens meerdere parkeervergelijkers maar wij vinden de handige vergelijker van Parkos.nl al jaren het prettigst.