1 2 3 10

Attracties van Maleisie

Reizigers die Maleisië voor het eerst bezoeken zijn altijd onder de indruk van de hoeveelheid bezienswaardigheden en andere toffe plekjes die je er kunt bezoeken. Naast de natuurlijke schatten als grotten, jungles, de onderwaterwereld, bergen & hooglanden, rivieren, eilanden en ga maar door, heb je er ook een enorme hoeveelheid attracties die meer van recente aard zijn. Denk aan pretparken, canopy walks, musea, klimparken, rehabilitatiecentra voor bedreigde diersoorten en daarnaast nog tig todo's in de grote steden.

Deze rubriek bevat een overzicht met alle attracties van Maleisie. Met een attractie bedoelen we tevens een activiteit, bezienswaardigheid of bestemming. De attracties zijn uitgebreid beschreven, en gebaseerd op onze eigen ervaringen. Diverse attracties hebben we meerdere keren bezocht tijdens onze reizen naar het land. Zo weet je zeker dat we altijd de meest recente beschrijvingen hebben. Je kunt makkelijk de attracties per bestemming in het menu hieronder bekijken. Populaire bestemmingen met meerdere attracties zijn Kuala Lumpur, Langkawi en Penang.

Veel attracties zijn 'gratis' te bezoeken. In sommige gevallen betaal je een klein bedrag voor de entree en dit geld wordt meestal gebruikt om de attractie mooi en netjes te houden. Sommige attracties en activiteiten zijn puur ter vermaak en hier betaal je ook entree voor. Prijzen aan de poort zijn vaak het hoogst, dus raden we aan tickets vooraf online te boeken (dit kan ook een dag vooraf mocht je liever zaken willen openhouden in je reisplannen). Wij boeken zelf altijd via Klook.com, één van de meest populaire ticketplatforms ter wereld. Ook populair is GetYourGuide, waarvan je hieronder een aantal activiteiten ziet:

Boek tours via GetYourGuide

Meest populaire attracties van Maleisie

Bekijk hier een overzicht met alle attracties in Maleisie