Sushi Zanmai

Sushi Zanmai is een vrij luxe sushiketen met meer dan 30 sushirestaurants in Maleisië, waarvan ruim twintig vestigingen in en rond Kuala Lumpur te vinden zijn. De kwaliteit is er stukken beter vergeleken Sushi King en Sakae Sushi, het prijsniveau ligt er als gevolg ook een stuk hoger. Als we ergens zijn waar we kunnen kiezen, gaan we altijd voor Sushi Zanmai. Vaak zijn we na een lunch met het gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) zo’n RM100 kwijt aan een flinke hoeveelheid lekkere sushigerechten.

In het centrum van Kuala Lumpur vind je Sushi Zanmai op o.a. de volgende locaties: Avenue K, Nu Sentral, IOI City Mall en Mid Valley The Gardens. Even buiten het centrum vind je vestigingen in 1 Utama, Sunway Pyramid en 1 Mont Kiara. Sushi Zanmai is populair onder de jonge (rijkere) bevolking van Maleisië. Rond lunchtijd staat er vaak een lange rij voor het restaurant. Een gemiddelde lunch voor twee personen kost er ongeveer RM50 tot RM80, maar kan ook makkelijk een veelvoud kosten, afhankelijk van welke gerechten je bestelt.

Heerlijke sushi

slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-1
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-2
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-3
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-4
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-5
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-6

previous arrow
next arrow

Bij Sushi Zanmai staat de Japanse Kaiten (lopende band) met sushi minder centraal vergeleken de andere ketens. Je hebt wel altijd een lopende band, maar ook veel tafeltjes waarbij je vanaf de kaart bestelt. Ze hebben er de meest uiteenlopende Japanse gerechten, met naast sushi ook veel andere bekende Japanse gerechten. Wij hebben er diverse keren heerlijk gegeten, het is de perfecte plek voor een heerlijke sushi-lunch. Als je alvast in de stemming wilt komen, kun je op de officiële website de menukaart bekijken.

Takeaway of bezorgen

slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-7
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-8
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-9
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-10
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-11
slider-sushi-zanmai-sushirestaurant-12

previous arrow
next arrow

Je kunt bij Sushi Zanmai ook gebruik maken van takeaway, waarbij je voor de ingang wacht op je eten terwijl het vers bereid wordt. Wij namen vroeger nog wel eens een hap mee naar onze hotelkamer. Je kunt het ook thuis of bij je hotel laten bezorgen via GrabFood Delivery (via de app). Hoewel wij het erg ongebruikelijk vinden heb je ook nog Sushi Pasta, van dezelfde eigenaar als Sushi Zanmai. Ze verkopen diverse pastagerechten ‘op zijn Japans’, een concept dat wij nooit helemaal begrepen hebben, maar wat ook weer vrij populair is onder de lokale bevolking.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *