Kampachi. Geweldig Japans restaurant in Maleisië.

Kampachi is een populair en zeer goed beoordeeld Japans restaurant in Maleisië. Je hebt meerdere vestigingen in het land en bij alle vestigingen mag je Japans eten (en sushi) van zeer hoge kwaliteit verwachten. Oorspronkelijk was Kampachi het vaste Japanse restaurant binnen de luxe Equatorial hotelketen. Later kwamen daar nog wat vestigingen binnen luxe winkelcentra bij. Momenteel heb je een Kampachi in twee Equatorial hotels, namelijk EQ Kuala Lumpur en Equatorial Penang.

De meest populaire vestiging van Kampachi vind je echter op de 6e verdieping van winkelcentrum Pavilion KL, in de wijk Bukit Bintang in het centrum van Kuala Lumpur. Het restaurant is al diverse keren tot het beste Japanse restaurant van Maleisië beoordeeld en scoort bij restaurantreviews altijd zeer hoog. Een andere vestiging heb je in Jaya33 in Petaling Jaya.

Kampachi

Fijne sfeer en prachtig interieur

Het interieur is altijd geweldig, net alsof je in Japan zelf een luxe restaurant binnen loopt. De aankleding en sfeer klopt er ook altijd helemaal. De consistentie van de kwaliteit van het eten valt ook altijd in positieve zin op. Nog niet eerder hebben we er een mindere ervaring gehad, dat bij een paar van de andere goed beoordeelde Japanse restaurants in Maleisië nog wel eens gebeurd is.

Kampachi

Kampachi

Kampachi

Flink aan de prijs, maar het is het waard

Een maaltijd is er niet goedkoop, maar als je van echt goed Japans eten houdt is het de kosten absoluut waard. Je krijgt er namelijk Japans eten van de allerhoogste kwaliteit. Alles wordt vers ingevlogen. Een lunch set begint bij RM100 per persoon, zeker niet goedkoop maar elke ringgit waard. Soms heb je speciale acties, met een flinke korting op een bepaalde lunch set. In het geval van een diner mag je zeker op RM200 of meer per persoon rekenen. Je kan echter ook altijd los (a la carte) bestellen, als je geen grote eter bent kan dit flink in de kosten schelen.

Kampachi

Kampachi

Kampachi

Bezorgen of afhalen

Wil je in je eigen hotel van het heerlijke eten van Kampachi genieten? Enkele van hun meest populaire gerechten (set menu waaronder meerdere bento sets) worden ook via hun eigen bezorgservice rondgebracht. Je bestelt makkelijk via hun website en kunt tijdens de bestelling kiezen om het zelf op te halen of om het te laten bezorgen.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *