Tokyo Street. Japans winkelstraatje in Pavilion KL.

Helemaal bovenin het winkelcentrum Pavilion KL, op de 6e verdieping, heb je Tokyo Street. Het is een winkelstraatje dat helemaal in Japanse sferen is. Hier heb je diverse japanse winkeltjes en aan de zijkanten heb je meerdere Japanse restaurants.

tokyo-street-pavilion-kl-kuala-lumpur-1

tokyo-street-pavilion-kl-kuala-lumpur-2

tokyo-street-pavilion-kl-kuala-lumpur-3

In de winkeltjes kun je Japanse souvenirs en typisch Japanse producten kopen. Zo heb je er een winkel met allemaal animatiespeelgoed en poppen (waaronder prachtige Transformers), een winkel met prachtige japanse theepotten en ook een lomo-winkel. Ook heb je er meerdere pop-up winkels, waardoor de variatie er groot is. Denk aan een Hello Kitty shop, een Pokemon-winkel en een tijdelijke shop met alleen maar Doraemon spulletjes.

tokyo-street-pavilion-kl-kuala-lumpur-4

tokyo-street-pavilion-kl-kuala-lumpur-5

Verder heb je er een flink aantal winkeltjes waar je Japanse snacks als shabu-shabu, hokkaido mille crepe en Japanse ijsjes kunt kopen. Langs de zijkant heb je meerdere restaurants, waaronder een paar sushirestaurants.

Helemaal aan het einde heb je een grote Japanse Daiso. Diaso is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest voorkomende Japans-georienteerde winkels. Je hebt er werkelijk alles en als je er even naar binnen loopt ben je soms al snel een half uur verder vanwege de vele leuke spulletjes. De kwaliteit is vrij hoog en de prijzen zeer laag. Het is de perfecte plek voor kleine cadeautjes, handige spulletjes, knutselspullen voor de kinderen en andere handigheden.

tokyo-street-pavilion-kl-kuala-lumpur-6

tokyo-street-pavilion-kl-kuala-lumpur-7

Tokyo Street is leuk om even te bezoeken tijdens een dagje winkelen in het populaire winkelcentrum Pavilion KL, dat in het hart van Kuala Lumpur (in de wijk Bukit Bintang) ligt.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *