Yuzu. Japans restaurant in Kuala Lumpur.

Je hebt in Kuala Lumpur twee vestigingen van het exclusieve restaurant Yuzu, één in Suria KLCC en één in Mid Valley The Gardens. Het restaurant is zeer goed, maar de prijs is er dan ook wel naar. Je betaalt hier al snel vele honderden ringgits voor een uitgebreid diner. Het eten er fantastisch, maar er zijn vergelijkbare alternatieven die beter betaalbaar zijn.

yuzu-japans-restaurant-kuala-lumpur-1

yuzu-japans-restaurant-kuala-lumpur-2

yuzu-japans-restaurant-kuala-lumpur-3

Wij kwamen in het verleden regelmatig in Yuzu omdat je er een zeer voordelig lunchmenu had. Voor RM19 per persoon kreeg je een uitgebreide lunch met heerlijke, superverse sushigerechten. Helaas was dit lunchmenu een tijdelijke actie en na aan paar maanden moest je weer de reguliere prijs van RM36 betalen (wat nog steeds een zeer schappelijk bedrag voor de fantastische kwaliteit).

yuzu-japans-restaurant-kuala-lumpur-4

yuzu-japans-restaurant-kuala-lumpur-5

Een lunchset bevat een combinatie van Sushi en Sashimi, met nog een miso soepje en een heerlijk stuk tempura. Alles wordt in één keer op een mooi houten dienblad geserveerd. Bij sommige lunchsets krijg je standaard wat stukken fruit, bij andere lunchsets kun je kiezen tussen fruit of een bolletje met ijs. De groene ijsthee is er heerlijk.

yuzu-japans-restaurant-kuala-lumpur-6

yuzu-japans-restaurant-kuala-lumpur-7

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *