illy Café. Heerlijke koffie in Maleisië.

illy Café (voorheen Espressamente Illy) is een gourmet koffieketen die door het internationaal bekende koffiemerk illy is opgezet. Momenteel zijn er wereldwijd meer dan 200 vestigingen waaronder een paar in Maleisië. illy Café is nog niet zo heel goed vertegenwoordigd in Maleisië, met vestigingen in Pavilion KL en in Suria KLCC. illy is een geweldig koffiemerk en toen we er woonden haalde ik er altijd mijn bonen.

Het is een populair koffietentje een leuke plek om mensen te kijken. In Pavilion KL zat illy Café voorheen aan het grote plein bij de hoofdingang, maar recent zijn ze verhuisd naar de loopbrug met de voetgangerstunnel richting Suria KLCC. De koffie is er fantastisch, de service is er zeer goed en de snacks zijn er van hoge kwaliteit. Naast de zoete snacks hebben ze er ook lekkere hapjes als kaasjes, olijven etc.

illy Café

illy Café

De illy Café vestiging in Suria KLCC vind je op de eerste verdieping. Suria KLCC is één van de meest populaire winkelcentra in Kuala Lumpur. Je hebt er meerdere kleine koffietentjes, maar illy Café is wat ons betreft met de stip de beste in dit winkelcentrum. Buiten het centrum heb je meerdere geweldige koffietentjes, maar als je in KLCC of Bukit Bintang bent en even een lekker kopje koffie wilt drinken, dan is dit de perfecte plek.

illy Café Pavilion KL

illy Café koffie

Beide koffietentjes hebben tevens een klein winkeltje waar je Illy koffie kunt kopen. Zo kost een blik bonen RM43 en een blik gemalen koffie RM47. Verder verkopen ze koffiemachines, koffiekopjes en diverse accessoires. De prijzen zijn vrij hoog, maar nergens anders ter wereld kom je prachtig ontworpen Illy koffiekopjes tegen die helemaal in het teken van Kuala Lumpur staan.

illy Café

illy Café

illy Café koffie

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *