Zipangu

Zipangu is één van de betere Japanse restaurants in Kuala Lumpur (ooit het beste sushirestaurant in de stad). Je vindt het restaurant binnen het luxe, 5 sterren Shangri-La Hotel in Kuala Lumpur. Het restaurant is vrij duur voor lokale begrippen, maar goed betaalbaar voor reizigers die van hoge kwaliteit Japans eten houden.

japans-restaurant-kuala-lumpur-1

Wil je een onvergetelijke ‘all you can eat’ buffetlunch meemaken, kom er dan in het weekend tijdens de lunch (12.00-14.30). Het kost RM96 per persoon. Reserveren is dan wel zo verstandig, want het kan er soms erg druk zijn. Zipangu is niet goedkoop, maar absoluut de prijs waard.

japans-restaurant-kuala-lumpur-2

Er hangt een relaxte sfeer in het restaurant. Er is veel aandacht voor detail en de service is werkelijk fantastisch. Het is vrij authentiek en de dress code is smart casual, dus geen slippers, korte broek en t-shirt, maar een gewone broek en een polo of shirt. Lafite is een luxe fine dinging restaurant dat je ook binnen Shangri-La vindt.

Het luxe Shangri-La Hotel ligt in het centrum van de stad, op loopafstand van Bukit Bintang. Kom je vanaf KL Sentral, neem dan de monorail tot aan halte Raja Chulan. Hier vandaan is het nog geen 5 minuten lopen. Je kunt er echter het beste met een Grab naartoe, elke chauffeur weet het hotel te vinden.

japans-restaurant-kuala-lumpur-3

Hoewel het niet zo heel logisch is bij eten van deze kwaliteit, kun je een aantal gerechten op het menu ook via Foodpanda.my laten bezorgen bij je hotel (geen sushi ivm de versheid ervan). Wij hebben regelmatig een apparthotel of een appartement, waar we regelmatig laten bezorgen na een lange dag in de stad.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *