San Francisco Coffee. Heerlijke koffie in Maleisië

San Francisco Coffee is onze persoonlijke favoriet onder de koffieketens in Maleisië. Hoewel er veel minder vestigingen van deze keten in Maleisië te vinden zijn vergeleken ketens als Starbucks en The Coffee Bean & Tea Leaf, hebben ze er wel fantastische koffie. De meeste vestigingen vind je in en rond Kuala Lumpur, voornamelijk in grote bedrijfspanden (vaak onderin de wolkenkrabbers) maar ook in diverse populaire winkelcentra. Vooral liefhebbers die van sterke koffie houden komen hier goed aan hun trekken. Naast de standaard koffie hebben ze ook een ruim assortiment met shakes.

san-francisco-coffee-maleisie-1

san-francisco-coffee-maleisie-2

San Francisco Coffee vind je helaas niet standaard binnen elke shopping mall zoals de Coffee Bean en de Starbucks. San Francisco Coffee vestigingen vind je vooral binnen bedrijfspanden; en tijdens de lunch (en in de ochtend) heb je er soms lange rijen met mensen die er hun koffie komen halen. In totaal zijn er meer dan 25 San Francisco Coffee vestigingen te vinden in Maleisie. In het centrum vind je vestigingen in Suria KLCC, Nu Sentral en Mid Valley The Gardens.

san-francisco-coffee-maleisie-3

san-francisco-coffee-maleisie-4

san-francisco-coffee-maleisie-5

San Francisco Coffee verkoopt in de shops ook gemalen koffie of koffiebonen, perfect voor in je eigen koffiemachine. Ze hebben er echt heerlijke koffieblends (zie het als koffiesmaken). Trouwe klanten kunnen bij de kassa een spaarkaart vragen. Deze kaart toon je bij elke bestelling en wanneer de kaart vol met stempels zit krijg je een gratis koffie naar keuze. In het centrum vind je de koffietent onder andere binnen Suria KLCC. Even buiten het centrum heb je een vestiging in Mid Valley Megamall.

san-francisco-coffee-maleisie-6

san-francisco-coffee-maleisie-7

san-francisco-coffee-maleisie-8

De lunchkaart is simpel maar er staan wel een paar gerechten op die de moeite waard zijn. Wij gingen er echter nooit speciaal naartoe als we ook wat wilden eten. Ze hebben er ook een uitgebreide hoeveelheid snacks, zoals muffins en taartjes.

1Pingbacks & trackbacks op San Francisco Coffee. Heerlijke koffie in Maleisië

  1. Tune Hotels
    vrijdag, 3 juli 2020 om 11:58 (2 jaren geleden)

    […] broodjeszaak (Subway sandwhich), een koffietentje waar je naast koffie ook snacks kunt kopen (vaak San Francisco Coffee) en een kleine supermarkt. Het bedrag dat je per nacht betaald is verder zonder airconditioning, […]

    Beantwoorden

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *