Penang Times Square

Penang Times Square (PTS) is een stedelijk centrum in de stad Georgetown (op Penang); welke binnen loopafstand ligt van ICT@Komtar, Prangin Mall en 1st Avenue. Het winkelcentrum opende voor het publiek in 2009 onder de naam Birth the Plaza. Andere onderdelen (MICE Center en Boutique hotel) zijn nog in aanbouw. Het ontwikkelen van Penang Times Square ging in samenwerking met een bekend monorail project. Helaas lijkt het er wel een beetje op of er een vloek heerst over dit project; aangezien het na jaren van voorbereidingen en constructies nog altijd niet af is. Mocht het Penang Monorail project ooit nog het daglicht zien, dan zal deze sowieso een halte hebben in PTS.

penang-times-square-winkelcentrum-penang-1

Penang Times Square bestaat op dit moment uit meer dan 170 winkels verspreid over 4 verdiepingen. Boven deze commerciële verdiepingen staan nog 19 residentiële verdiepingen. Op de 1e verdieping vind je een ‘Food Gallery’; bestaande uit een gigantisch groot foodcourt (3716 vierkante meter) met meer dan 20 kleine restaurants. Sunshine City is de grootste huurder met in totaal 10.219 m² aan winkelruimte. Dit gigantische warenhuis kan gevonden worden op de 3e en 4e verdieping, en is toegankelijk vanaf een lift met prachtig uitzicht. In PTS vind je ook ‘The Soju Club’; een populaire bestemming voor het nachtleven waar je zowel clubgangers als toeristen tegenkomt.

penang-times-square-winkelcentrum-penang-2

penang-times-square-winkelcentrum-penang-3

penang-times-square-winkelcentrum-penang-4

Openingstijden

Het winkelcentrum is dagelijks van 10.00 tot 22.00 geopend. De restaurants en barretjes zijn tot na middernacht geopend.

Hoe kom je er?

Penang Times Square ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf Komtar. Onder andere bus 102 en 201 komt langs het complex. Je komt er echter het beste met de taxi.

Kaart

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *