Johor Premium Outlet

Winkel tot je erbij neervalt bij Johor Premium Outlet

Bij Johor Premium Outlet koop je kleding en accessoires van Burberry, Lacoste, Michael Kors, Versace, Coach en nog veel meer merken tegen een fractie van de reguliere verkoopprijs met soms tot wel 70% korting.

Van high-end designer-merken tot high-street fashion, als je het niet vindt bij dit outlet-dorp vind je het nergens. Het alles-onder-een-dak koopjescentrum ligt net buiten de stad Johor Bahru en mag je zeker niet overslaan als je de regio bezoekt. Niet alleen is het interessant voor echte modekenners; er zijn ook diverse gangbare, betaalbare merken zoals Tommy Hilfiger, CK Calvin Klein, Quiksilver, Ripcurl en Roxy en nog tig andere merken.

Alles draait er om designer-mode, sportschoenen, accessoires en sieraden. Verder heb je er nog speciale geschenken, huishoudelijke artikelen tot zelfs woninginrichting .

Voor de koopjesverslaafden is het misschien handig te melden dat er een VIP Shopper Club bestaat. Als je lid wordt krijg je privileges zoals uitnodigingen voor speciale evenementen (bijvoorbeeld de openingsceremonie van een boetiek of een modeshow), een gratis VIP-bonnenboekje met vouchers en updates over nieuwe winkels en uitverkopen.

Het outlet-dorp heeft meer dan 80 winkels en het aantal groeit jaarlijks. Neem bij de ingang een plattegrond mee of download een plattegrond van de website voor het complete winkelaanbod en om je weg te vinden in het winkelparadijs.

Accommocatie in de omgeving

Is één dag niet genoeg voor je? Er zijn grote accommodaties in de buurt waar je wel wat tijd kunt doorbrengen en kunt rusten na een lange dag van reizen en winkelen. Sommige van de hotels die je zou kunnen bekijken zijn onder andere Le Grandeur Palm Resort Johor, Mutiara Johor Bahru, Pulai Springs Resort en Silka Johor Hotel.

Openingstijden

Het centrum is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00.

Hoe kom je er?

Het koopjescentrum is gelegen in Kulaijaya, Johor en heeft veel toegangswegen. Of je er naartoe gaat met het openbaar vervoer of met je eigen auto bezoek hun website vooraf voor meer informatie voordat je de reis gaat maken.

Kaart

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *