Straits Quay

Eastern & Oriental’s Group Straits Quay werd in november 2010 geopend voor publiek. Dit mooie winkelcomplex ligt in een jachthaven in het noorden van Georgetown, in het teruggewonnen gebied genaamd Seri Tanjung Pinang. Straits Quay is niet zo heel groot. Het heeft maar twee verdiepingen en de focus ligt op gezellig samenzijn en lekker eten. Er zijn meerdere leuke restaurants en bars. Er zijn nogal wat plekken voor het nachtleven; wat ook de openingstijd van het winkelcentrum verklaart, namelijk tot 1 uur ’s nachts (het opent om 10 uur in de ochtend).

straits-quay-winkelcentrum-penang-1

Staits Quay heeft als doel om de nieuwe ‘must see’ attractie te worden voor toeristen op Penang. Om bezoekers aan te trekken biedt het vele activiteiten om te doen of om te zien. Het Performing Arts Centre van Penang is ook neergestreken binnen Straits Quay. Naast de toeristen, focust de entertainment sectie ook op de middel- en hogere klasse van de eilandbewoners op Penang.

straits-quay-winkelcentrum-penang-2

straits-quay-winkelcentrum-penang-3

Openingstijden

Het complex is dagelijks van 10.00 tot 1.00 geopend. Deze ruime openingstijden zijn verklaarbaar vanwege de vele restaurants en barretjes.

Hoe kom je er?

Straits Quay ligt ten noorden van Georgetown, langs Jalan Seri Tanjung Pingang. Er gaan RapidPG bussen naar het winkelcentrum, maar een taxi is de beste manier om er te komen.

Kaart

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *