Gurney Paragon Mall

Gurney Paragon Mall is een belangrijk winkelcentrum voor het jonge, hippe publiek, met onder andere diverse eetgelegenheden en een honderden toffe winkels, waarbij grote internationale en lokale handelsmerken rondom het gerestoreerde St. Joseph’s Novitiate heen gebouwd zijn. St Joseph Novitiate is een historisch gebouw met een unieke architectuur dat bewaard is gebleven ondanks de komst van het winkelcentrum.

gurney-paragon-winkelcentrum-penang-1

Gurney Paragon Mall is in korte tijd uitgegroeid tot het meest populaire winkelcentrum in Georgetown met populaire merken als H&M, Victoria’s Secret, Sephora, Debenhams, Michael Kors, Lacoste en Sam’s Groceria. Naast de modewinkels en eetgelegenheden heb je in het winkelcentrum ook Times Bookstore, Bentley Music, Harvey Norman en Urbanedge.

gurney-paragon-winkelcentrum-penang-2

Openingstijden

Gurney Paragon is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Hoe kom je er?

Gurney Paragon is gelegen aan Gurney Drive, in het noordelijke deel van Georgetown. Nabijgelegen vind je het Plaza Gurney, wat ook een populair (maar iets ouder) winkelcentrum is. Nabij het winkelcentrum vind je meerdere luxe hotels, zoals het G Hotel, Evergreen Laurel en The Northam All Suite Penang.

Kaart

2Pingbacks & trackbacks op Gurney Paragon Mall

 1. G Hotel Penang
  woensdag, 2 oktober 2019 om 15:50 (5 jaar geleden)

  […] dat het hotel direct naast de populaire shopping mall Plaza Gurney en op enkele minuten lopen van Gurney Paragon ligt. Tussen de mall het het G Hotel ligt een F&B (Food and Beverage) ‘straat’, […]

  Beantwoorden
 2. G Hotel Kelawai. Heerlijke luxe in het centrum van Georgetown, Penang!
  vrijdag, 11 oktober 2019 om 15:36 (5 jaar geleden)

  […] Gurney Paragon is één van de grootste en tevens meest populaire winkelcentra op het eiland Penang. De ingang van de mall vind je direct tegenover het hotel. Gurney Paragon bevat honderden winkels, diverse restaurants en een gezellig plein met barretjes en gezellige eettentjes. Ook heb je er diverse koffietentjes. Het is the place to be op Penang en daardoor een extra pluspunt voor het hotel. […]

  Beantwoorden

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *