Zipangu

Zipangu is het Japanse restaurant binnen het luxe, 5 sterren Shangri-la Hotel in Kuala Lumpur. Zipangu strijd al jaren samen met Japans restaurant Kampachi (binnen het Equatorial Hotel) om de nr.1 en nr.2 plek waar je de beste sushi in Kuala Lumpur kunt vinden. Het restaurant is duur voor lokale begrippen, maar goed betaalbaar voor reizigers die van hoge kwaliteit Japans eten houden.

japans-restaurant-kuala-lumpur-1

Wil je een onvergetelijke ‘all you can eat’ buffetlunch meemaken, kom er dan in het weekend tijdens de lunch (12.00-14.30). Het kost RM96 per persoon, maar je zult er de meest verse sushi vinden. Reserveren is dan wel zo verstandig, want het kan er soms erg druk zijn. Zipangu is niet goedkoop, maar absoluut de prijs waard.

japans-restaurant-kuala-lumpur-2

Er hangt een relaxte sfeer in het restaurant. Er is veel aandacht voor detail en de service is werkelijk fantastisch. Het luxe hotel ligt in het centrum van de stad, op loopafstand van Bukit Bintang. Kom je vanaf KL Sentral, neem dan de monorail tot aan halte Raja Chulan. Elke taxi weet het hotel te vinden.

japans-restaurant-kuala-lumpur-3

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *