Sogo

Sogo is een warenhuis in Kuala Lumpur. Sogo begon ooit in Japan als een klein winkeltje, maar is uitgegroeid tot een grote keten. De prijzen zijn hier doorgaans wat goedkoper dan bij andere department stores als Isetan, Parkson en Jusco. Het warenhuis telt acht verdiepingen met diverse winkels. Onderin vind je vooral de bekende kledingmerken, bovenin de mall een aantal elektronicawinkels. Je hebt er ook een foodcourt – Saji @ The Sixth – en diverse restaurants, zoals Nando’s, Kyros Kebab, Siang Seafood Restaurant, Sogo Japanese Restaurant, Krung Thep Thai Restaurant, Secret Recipe en zelfs een McDonald’s.

sogo-winkelcentrum-kuala-lumpur-1

sogo-winkelcentrum-kuala-lumpur-2

Omdat het complex niet in het centrum van de stad ligt, maar net iets erbuiten, is het niet de meest logische mall om te bezoeken. Tijdens de sales periodes heb je er vaak scherpe aanbiedingen op tassen en kleding. Dichtbij Sogo heb je het Pertama Complex, een winkelcentrum met vooral winkels waar je sportartikelen en sportkleding kunt kopen. Vanaf Sogo loop je verder makkelijk in 10 minuten via Little India naar Chinatown en zelfs naar Merdeka Square.

sogo-winkelcentrum-kuala-lumpur-3

sogo-winkelcentrum-kuala-lumpur-4

Openingstijden

Sogo department store is dagelijks geopend tussen 10.00 en 21.30.

Hoe kom je er?

Sogo ligt langs Jalan Raja Laut. Je kunt het beste de metro naar station Bandaraya RapidKL of de monorail naar station Medan Tuanku nemen. Sogo ligt direct naast de uitgang van het Bandaraya metrostation en op 10 minuten lopen vanaf Medan Tuanku monorail station.

Kaart

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *