Island Plaza

Deze mall heeft iets speciaals voor ons; het was het eerste Maleisische winkelcentrum dat we ooit bezochten. Het is een kleine mall voor Maleisische begrippen; het is tevens de eerste moderne mall op het eiland Penang. De mall ligt 500 meter voor Gurney Plaza (gezien vanaf Batu Ferringhi). Er hangt altijd een relaxt sfeertje.

island-plaza-winkelcentrum-penang-1

island-plaza-winkelcentrum-penang-2

island-plaza-winkelcentrum-penang-3

In deze mall vind je o.a. de department store Metrojaya, met een goede kledingafdeling. Hier hebben we in het verleden meerdere malen mooie schoenen en jassen gekocht voor zeer scherpe prijzen. Bij de ingang kun je kiezen tussen de Coffee Bean & Tea Leaf of de Starbucks, bij beiden haal je prima koffie. Momenteel is Island Plaza een verouderde mall, maar toch ziet het geheel er niet vervallen uit wat vaak het geval is met winkelcentra die teveel concurrentie heeft. Island Plaza heeft altijd best nette winkels gehad; en geniet nog steeds flinke populariteit. Onder in Island Plaza vind je een grote supermarkt en bovenin het gebouw een grote bioscoop met een zeer moderne 3D zaal.

island-plaza-winkelcentrum-penang-4

island-plaza-winkelcentrum-penang-5

island-plaza-winkelcentrum-penang-6

Openingstijden

Het winkelcentrum is 7 dagen per week geopend tussen 10.00 en 22.00.

Hoe kom je er?

Island Plaza ligt een paar kilometer ten noorden van Georgetown, in het dorpje Tanjung Tokong. Het complex ligt direct aan de weg, met een taxi standplaats en aan beide kanten een bushalte.

Kaart

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *