Heerlijk eten bij de Malaysian Food Fair

Elk jaar kun je weer van al het heerlijke eten dat Maleisie te bieden heeft genieten tijdens de Malaysian Food Fair. Dit leuke event, dat meestal ergens in de maand mei plaatsvindt, kun je bij de Maleisische ambassade in Den Haag bijwonen. Ga er maar vanuit dat je er zo’n beetje alle bekende Maleisische gerechten kunt proberen. Afgelopen jaren was het telkens een groot succes en wij waren er ook bij. We hebben er vanzelfsprekend heerlijk gegeten en hadden er een gezellige tijd want we hadden voor het gemak met een aantal van onze vrienden en kennissen afgesproken.

Malaysian Food Fair

Malaysian Food Fair

De Malaysian Food Fair is beide dagen geopend tussen 12.00 en 17.00. De toegang is gratis, maar je koopt bij de ingang bonnen waarmee je bij de verschillende eetkraampjes kunt betalen. De gerechten zijn niet duur voor Nederlandse begrippen, maar denk niet dat je hetzelfde betaalt als bij een foodcourt in Maleisië zelf. Vorig jaar was er speciaal voor de kinderen een afschermde ruimte met speelgoed en speeltoestellen, zodat de ouders lekker op hun gemak konden smullen van de lekkernijen. Verder heb je er ook vaak live-muziek of Maleisische muziek via de grote speakers.

Malaysian Food Fair

Malaysian Food Fair

Iedereen die Maleisië een warm hart toedraagt is welkom. Ook als je het land gewoon supertof vindt, ben je welkom om je even terug in het wonderschone Maleisië te wanen.

Malaysian Food Fair

De ambassade van Maleisië vind je op de Rustenburgweg 2 in Den Haag (2517 KE). Exacte data van het eetfestijn worden vaak enkele maanden van tevoren op de Facebook pagina van de Maleisische ambassade gedeeld. Kom heerlijk eten bij de Malaysian Food Fair.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *