Murni Discovery SS2

In de wijk SS2 binnen de regio Petaling Jaya vind je vele goede eetgelegenheden. Je zult er waarschijnlijk niet zomaar naartoe gaan, maar toch willen we je deze tip niet onthouden. Wij aten onlangs bij Murni Discovery SS2, een zeer populair Malay restaurant langs Jalan SS 2/75. Het is zelfs zo populair dat ’s avonds tot 30 meter afstand van het restaurantje nog mensen aan de tafeltjes zitten te eten.

Het werkt allemaal erg makkelijk, je kunt van de muur lezen wat ze allemaal hebben, dit bestel je bij een van de medewerkers (het zijn er nogal wat). Diverse gerechten mag je vervolgens zelf opscheppen uit de velen bakken met eten. Eigenlijk viel niks tegen, het was dus echt genieten van het eten. Ze verkopen er overigens ook erg lekkere drankjes, allemaal vers bereid.

Nadien kun je om de hoek bij Jalan SS 2/62 en Jalan SS 2/67 nog een heerlijke Ais Kachang nemen (of een van de lekkere fruittoetjes).

Met de komst van Grab is het supermakkelijk om naar de wijk SS2, net buiten Kuala Lumpur, te reizen. Via de handige app vind je zo een chauffeur die je erheen kan brengen en ook op de terugweg staat er zo weer een Grab voor je klaar. Let er wel op dat de prijs van een ritje via Grab vaak wat hoger liggen tijdens de spitsuren (meestal rond etenstijd). Ga er bij voorkeur wat vroeger naartoe zodat je eerst nog even de leuke buitenwijk SS2 kunt verkennen.

Waar vind je Murni Discovery SS2? Hieronder vind je de adresgegevens. Dit kun je als bestemming in Grab invoeren, of aan je taxichauffeur doorgeven.

Murni Discovery SS2
Waar: PJ SS 2
Type: Maleis restaurant
Prijsklasse: 1 (lokale prijzen) t/m 5 (westerse prijzen): 1
Adres: Murni’s, Jalan SS 2/75, Petaling Jaya, KL.

3 reacties op Murni Discovery SS2

  1. David
    dinsdag, 10 maart 2015 om 11:05 (8 jaren geleden)

    Hey Ilya, hoe lang is dit restaurant rijden vanuit Shah Alam?

    Beantwoorden

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *