Kampachi

Kampachi is een kleine Japanse restaurantketen in Maleisie. Je hebt in totaal 7 vestigingen in het land. Oorspronkelijk was Kampachi het vaste Japanse restaurant binnen de luxe hotelketen Equatorial. Zo heb je een Kampachi in Equatorial Kuala Lumpur, Equatorial Penang en Equatorial Malakka.

kampachi-japans-restaurant-1

kampachi-japans-restaurant-2

De meest populaire vestiging van Kampachi vind je echter op de 6e verdieping van winkelcentrum Pavilion KL, in de wijk Bukit Bintang in het centrum van Kuala Lumpur. Het restaurant is al diverse keren tot het beste Japanse restaurant van Maleisie beoordeeld, en scoort bij restaurantreviews altijd zeer hoog. Andere vestigingen heb je in Troika in KLCC en Jaya33 in Petaling Jaya, en een vestiging in Johor Premium Outlets,

kampachi-japans-restaurant-3

Een maaltijd is er niet goedkoop, maar als je van echt goed Japans eten houdt is het de kosten absoluut waard. Je krijgt er namelijk Japans eten van de allerhoogste kwaliteit. Alles wordt dagelijks vers ingevlogen. Een lunchset begint bij RM100 per persoon. In het geval van een diner mag je zeker op RM200 of meer per persoon rekenen.

kampachi-japans-restaurant-4

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *