Prangin mall

Prangin Mall is een populaire mall onder de lokale bevolking van Penang. Het winkelcentrum ligt naast het Komtar complex in het centrum van Georgetown. Onderin kom je er de wat meer moderne winkels tegen, bovenin heb je een flink aantal kleine winkeltjes met een specifiek aanbod aan producten. Verder vind je er ook een paar internetcafés. Het winkelcentrum is via een loopbrug met ICT@Komtar Digital Mall verbonden. Je kunt zo makkelijk via Komtar naar 1st Avenue, een andere populaire mall lopen.

prangin-mall-winkelcentrum-penang-1

prangin-mall-winkelcentrum-penang-2

prangin-mall-winkelcentrum-penang-3

prangin-mall-winkelcentrum-penang-4

Prangin heeft zo’n 160 winkels verspreid over 5 verdiepingen. Op de 5e verdieping heb je een grote bioscoop, Cathay Cineplex. Parkson is de department store binnen Prangin. De mall was een tijd lang de meest bezochte shopping mall op het eiland. Toen Queensbay Mall opende verloor Prangin flink wat bezoekers. Nu het enorme Komtar complex weer een opknapbeurt heeft gehad; komen de vele – vooral lokale – bezoekers weer langzaam terug.

prangin-mall-winkelcentrum-penang-5

prangin-mall-winkelcentrum-penang-6

prangin-mall-winkelcentrum-penang-7

prangin-mall-winkelcentrum-penang-8

Openingstijden

Het winkelcentrum is dagelijks van 10.00 tot 22.00 geopend.

Hoe kom je er?

Prangin Mall ligt in het centrum van Georgetown, de hoofdstad van het eiland Penang. Het ligt naast Komtar en 1st Avenue; twee andere populaire winkelcentra. Elke taxichauffeur weet het winkelcentrum te vinden. Verder heb je onder Komtar een busstation, waar de meeste bussen van buiten Georgetown langskomen.

Kaart

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *