Mines Resort City

Mines Resort City met het winkelcentrum The Mines Shopping Mall is één van de oudste malls van Maleisie. Oorspronkelijk was hier een tinmijn te vinden, later is dit omgebouwd tot multifunctioneel shopping complex. Het is een plek waar veel locals naartoe gaan om te winkelen. De mall heeft onder andere een F.O.S..

the-mines-winkelcentrum-kuala-lumpur-1

the-mines-winkelcentrum-kuala-lumpur-2

Om van het verouderde imago af te komen werd de mall in 2010 compleet gerenoveerd. Alles (binnen en buiten) werd in een nieuw jasje gehesen en het centrale thema van de mall werd ‘Fun, Food, Fashion & Future’. Naast enkele honderden winkels heb je er diverse eettentjes en een enorm foodcourt. Verder is er een grote IT verdieping bij gekomen. Voor kinderen zijn er diverse attracties, waaronder een openbaar zwemparadijs(je) met speeltuin genaamd ‘Splash Park’ op het dak.

the-mines-winkelcentrum-kuala-lumpur-3

the-mines-winkelcentrum-kuala-lumpur-4

Openingstijden

De shopping mall is dagelijks tussen 10.00 en 22.00 geopend.

Hoe kom je er?

Naast de taxi kun je er ook met de metro naartoe, neem hiervoor de metro naar station Serdang. Neem van hieruit de taxi of watertaxi (of loop) naar Mines Resort City. Op zich heeft Kuala Lumpur veel leukere malls om te bezoeken, The Mines ligt daarnaast een flink stuk buiten het centrum van de stad.

Kaart

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *