Starbucks

Starbucks is de meest populaire koffieketen in Maleisie. In elke mall vind je wel een of meerdere vestigingen, in totaal zijn er meer dan 115 in Maleisie. De eerste vestiging opende haar deuren in 1998 in KL Plaza (nu Fahrenheit88). In Kuala Lumpur heb je ze op elke straathoek; soms kijk je vanaf de ene vestiging de andere in. De sfeer is altijd prima bij Starbucks; het is een plek waar ook veel werknemers tijdens hun pauzes even komen relaxen.

starbucks-koffiehuis-maleisie-1

starbucks-koffiehuis-maleisie-2

starbucks-koffiehuis-maleisie-3

De koffie is er prima, maar niet super vergeleken de betere alternatieven. Hoewel ze geen ontbijt- en lunchkaart hebben, vind je er wel een uitgebreid assortiment met snacks zoals muffins, cupcakes en brownies. Ook heb je er bagels, wraps en de ‘Chicken Melt’; een werkelijk fantastisch broodje dat veel weg heeft van een kleine pizza.

starbucks-koffiehuis-maleisie-4

starbucks-koffiehuis-maleisie-5

starbucks-koffiehuis-maleisie-6

Starbucks zet zich altijd op leuke wijze in voor een betere toekomst en een beter milieu. Zo krijg je op elke bestelling een flinke korting wanneer je je eigen beker of thermosfles meebrengt. Om dit te promoten hebben ze een ruim assortiment met bekers en thermosflessen te koop in elke vestiging. Ook kun je er diverse koffie-gerelateerde producten kopen, zoals koffiebonen, koffiekopjes en diverse accessoires.

starbucks-koffiehuis-maleisie-7

starbucks-koffiehuis-maleisie-8

Starbucks is echt een plek waar je urenlang kunt relaxen. Het is de perfecte plek om even op internet te gaan via het gratis wifi dat ze altijd bieden. Als de een bijvoorbeeld nog wat wil shoppen, kan de ander even bijkomen onder het genot van een bak koffie. Let erop dat het tijdens de lunchpauze erg druk kan zijn bij de vestigingen binnen de winkelcentra. Buiten de lunchtijden is er vaak voldoende plaats, en kun je op een van de vele prettig zittende fauteuils zitten.

starbucks-koffiehuis-maleisie-9

starbucks-koffiehuis-maleisie-10

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *