Sri Nirwana Maju

Het kleine maar gezellige lokale Indiase restaurant Sri Nirwana Maju serveert zeer goede Indiase gerechten. Locals en expats zijn altijd erg enthousiast over dit restaurantje in de wijk Bangsar. We hebben hier zelf ook meerdere malen heerlijk gegeten. De prijzen vallen enorm mee, de meeste gerechten kosten RM3 tot RM5 per portie. Vooral later op de avond is het een gezellige drukte. Als er geen plaatsje beschikbaar is dan geef je het personeel even een seintje; binnen een paar minuten is er een tafel bijgezet.

sri-nirwana-maju-1

Je kunt bij het personeel je Indiase maaltijd bestellen. Weet je echter niet helemaal zeker wat je wilt, dan kun je het beste naar binnen lopen. Hier vind je achterin het restaurant alle pannen met de verschillende gerechten. Je kunt er dan gewoon 1 of 2 aanwijzen (meer indien je met een grotere groep bent) en het wordt dan later naar je tafel gebracht. Standaard wordt er rijst, tandori en diverse extra’s geserveerd op een bananenblad. Je kunt er met je handen eten (Indiase traditie), maar er is ook gewoon bestek verkrijgbaar. Voor de duidelijkheid; wanneer je van een bananenblad eet: Na afloop sla je het blad naar je toe wanneer het gesmaakt heeft en van je af wanneer het niet gesmaakt heeft.

Hoe kom je er?

Kom je vanaf het centrum, pak dan een Grab naar Jalan Telawi 3 of naar Bangsar Village Shopping Center. Deze shopping mall is vooral zeer populair onder de vele expats die in de wijk Bangsar wonen. Je kunt hier tot 22.00 winkelen en valt dus mooi met een bezoek aan Nirwana te combineren.

Tijdens de spits is het vaak druk in het centrum van Kuala Lumpur, dan kan je het beste de metro (of monorail) vanaf Bukit Bintang naar KL Sentral pakken en daar een Grab of taxi regelen naar Bangsar. Ook kun je nog overwegen om over te stappen op de Kelana Jaya metrolijn zodat je bij het Bangsar metrostation kunt uitstappen (om vervolgens daar een Grab te pakken).

Adresgegevens

Naam: Sri Nirwana Maju
Waar: Bangsar
Type: Indiaas restaurant
Prijsklasse: 1 (lokale prijzen) t/m 5 (westerse prijzen): 1

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *