Mamak restaurant Bahdushah

Om de hoek bij Changkat Bukit Bintang heb je een paar populaire Mamak restaurantjes op een rij. Tegenover de achterzijde van het Istana Hotel heb je Bahdushah Jalan Nagasari; op de hoek van Jalan Nagasari en Jalan Bedara. Het restaurantje is recent heropend na een langdurige renovatie. Het geheel is vrij schoon voor een lokaal straattentje. Wij hebben hier vele tientallen keren gegeten, en telkens was het er heerlijk (en vooral goedkoop).

bahdusah-mamak-kl-1

bahdusah-mamak-kl-3

Het eten is er erg lekker. Er zijn diverse gerechten waaruit je kunt kiezen via de menukaart aan de muur. Nog beter is het om gewoon naar de keuken te lopen en zelf op te scheppen. Je krijgt dan een bord met alleen witte rijst of nasi in je handen gedrukt en kan dan vervolgens zelf opscheppen. De lamsrendang is er altijd erg lekker. Ook de aardappel/wortelcombi is er erg goed. Zelfs wanneer je een enorm bord opschept haal je misschien de RM10 voor je maaltijd. Wij eten er regelmatig voor minder dan RM10 per persoon inclusief een Ice Lemon Tea. Ze hebben er overigens heerlijke Tandoori, met een erg lekkere Naan-Cheese.

bahdusah-mamak-kl-2

bahdusah-mamak-kl-4

Wanneer je rond 19.00 komt is het eten net vers bereidt. Kom je te vroeg dan hebben ze vaak minder keuze qua gerechten. We hebben er eens rond middernacht gegeten (het restaurant is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend) en toen vond ik de kwaliteit wat tegenvallen, maar dit kan ook te maken hebben met het feit dat ik niet zo gewend ben om rond dat tijdstip nog een volledige maaltijd te nemen.

Naam: Bahdushah Jalan Nagasari
Waar: Changkat Bukit Bintang
Type: Mamak
Prijsklasse: 1 (lokale prijzen) t/m 5 (westerse prijzen): 1
Adres (kaart): hoek Jalan Nagasari en Jalan Bedara, Bukit Bintang, Kuala Lumpur.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *