De 2 meest luxeuze uitgaansplekken van Kuala Lumpur

Het uitgaansleven van Kuala Lumpur is zo divers als het land zelf. Aan de ene kant vind je er typisch Aziatische tentjes met plastic krukjes en Chinees bier, waar je met een beetje geluk nog net een hagedis de keuken uit ziet lopen. Maar aan de andere kant heeft Kuala Lumpur ook veel hippe tentjes met luxeuze lounges.

Kuala Lumpur is dus de juiste plek om je voor een nachtje terug in het westen te begeven. Dan moet je natuurlijk wel weten waar je moet zijn en daar helpen we je graag mee op weg. Pak in ieder geval een paar sjieke outfits in voor je vertrekt, bijvoorbeeld een mooie avondjurk die je hier kunt vinden. Er goed uitzien is belangrijk, want we nemen je mee naar de twee meest luxueuze uitgaansplekken van Kuala Lumpur!

Zouk

Uitgaan in Kuala Lumpur

Hij ontbreekt op geen enkel uitgaanslijstje en dus ook niet op deze: Zouk, de bekendste club van Kuala Lumpur. De club is gelegen nabij de Petronas Towers en staat bekend om de bruisende, lange nachten die er plaatsvinden. Van buiten doet de club wat futuristisch aan en van binnen vind je er maar liefst zeven verschillende ruimtes.

Wekelijks staan er grote namen achter de draaitafels, waaronder veel internationale grootheden. Zouk was jaren terug al the place to be, maar dat is het na al die jaren nog steeds. Met recht een van de tofste uitgaansplekken van Kuala Lumpur!

Marini’s on 57

Uitgaan in Kuala Lumpur

Marini’s on 57 is de hoogste rooftop bar van Kuala Lumpur en heeft naast een bar ook een Italiaans restaurant en een whiskey- & sigaarlounge. De rooftop bar heeft bovendien één van de mooiste uitzichten over de stad en een ruime selectie aan cocktails, whiskeys en wijnen. Perfecte plek voor een drankje in stijl, maar tot diep in de nacht genoten wordt van fijne muziek met een werkelijk prachtig zicht op de Petronas Twin Towers. Ook weer één van de gaafste uitgaansplekken van Kuala Lumpur. Niet voor mensen met hoogtevrees en vergeet in het weekend niet vooraf te reserveren!

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *