Ming Tien Foodcourt in Kuala Lumpur

Helemaal in Petaling Jaya – aan Jalan Taman Megah – vind je het populaire Ming Tien Foodcourt. Hier vind je meer dan 60 eettentjes en nagenoeg geen toeristen. Wel vind je er regelmatig verdwaalde expats; die er net zo veel van genieten dan de locals. De foodcourt is een van de weinige foodcourts in KL die de gehele dag en nacht (24/7) geopend is. De meeste eettentjes serveren gerechten uit Penang, elk tentje heeft ook het woord Penang in de naam.

restaurant-maleisie-ming-tien-foodcourt-1

De gegrilde vis was hier vooral erg lekker. De sateh was ook erg goed. Wanneer je toevallig ‘Orange Juice’ besteld, kun je het beste de versie zonder suiker nemen. De variant met suiker bevat namelijk een dikke – diverse centimeters – laag met suiker. Hoeveel het een flinke reis is voor toeristen; is het zeker de moeite waard om hier eens lekker te eten.

restaurant-maleisie-ming-tien-foodcourt-2

Eten bestellen bij een foodcourt is makkelijk. Je onthoudt je tafelnummer, en gaat de eetkraampjes af. Als je ergens wat besteld, wordt er naar je tafelnummer gevraagd. Na minimaal 5 minuten wordt het gerecht bij je tafel geserveerd. Betalen doe je bij ontvangst. Drinken wordt los geserveerd, vaak door medewerkers die duidelijk herkenbaar zijn vanwege hun opvallende t-shirts.

restaurant-maleisie-ming-tien-foodcourt-3

Naam: Ming Tien
Waar: Taman Kepong
Type: Foodcourt
Prijsklasse: 1 (lokale prijzen) t/m 5 (westerse prijzen): 1
Adres (kaart): Ming Tien Food Court, Jalan SS24/8, Taman Megah, Petaling Jaya.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *