Veelzijdig Maleisie pakt 2e plaats Travvies Awards 2013

In 2013 organiseerde de Nederlandstalige reiswebsite StedenTripper.com voor de 4e keer de Travvies Awards, waarbij de beste reiswebsites uit binnen- en buitenland werden gekozen. StedenTripper is een informatieve non-profit website met reisinformatie over meer dan 50 Europese steden. De Travvies Awards legt de nadruk op kwalitatief hoogstaande websites, en is geen onderonsje tussen diverse commerciele reispartijen.

Uit een lijst met 130 genomineerde websites hebben de bezoekers van StedenTripper.com de 33 meest informatieve, meest inspirerende, meest onderscheidende en/ of meest gebruiksvriendelijke websites gekozen. In 2013 werden opnieuw meer stemmen uitgebracht dan in de voorgaande jaren (in 2012 werden in totaal 24.932 stemmen uitgebracht), waarmee de Travvies Awards één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux zijn.

Veelzijdig Maleisie is op de 2e plaats geeindigd bij de travel website awards 2013. Winnaar was Italie.nl en op de derde plek eindigde Dolcevia.com. Onze website was genomineerd binnen de belangrijke rubriek bestemmingsspecialisten en eindigde na de stemronde door het publiek bij de 3 finalisten. Een vakjury bestaande uit de professionals Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (TravelNext) en website-usability expert Karl Gilis (Usability Blog) koos uiteindelijk de winnaar.

travvies-awards-2013-small

De jury schreef het volgende over onze website: “De naam Veelzijdig Maleisie is treffend gekozen, want met een grote verzameling foto’s en veel tips en informatie laat de website inderdaad zien hoe veelzijdig de Oost-Aziatische eilandengroep Maleisië is.”

Hoewel wij dus naast de 1e plek grepen, zijn we enorm blij dat we tot 2e beste bestemmingsspecialist van de Nederlandse reiswebsites zijn uitgeroepen. Het is voor het eerst dat een niet-Europese bestemming tot de top 3 doordrong. Veelzijdig Maleisie is een grote website over een relatief kleine vakantiebestemming. Met de nominatie en de uiteindelijke 2e plek komt de website en het land meer in de schijnwerpers terecht.

Er is uiteindelijk via de website, via Facebook en Twitter, en zelfs vanuit Maleisie zelf op ons gestemd. Wij zijn enorm blij met het resultaat en we gaan onze uiterste best doen om volgend jaar als winnaar te eindigen. We zijn verder bijna klaar met het volledig nieuwe ontwerp, wat de website en vooral het gebruik ervan naar een hoger niveau zal tillen. Ook dit zal volgend jaar hopelijk extra gewicht in de strijd leggen.

Iedereen die ons gesteund heeft: bedankt!

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *