De 3 meest luxeuze uitgaansplekken van Kuala Lumpur

Het uitgaansleven van Kuala Lumpur is zo divers als het land zelf. Aan de ene kant vind je er typisch Aziatische tentjes met plastic krukjes en Chinees bier, waar je met een beetje geluk nog net een hagedis de keuken uit ziet lopen. Maar aan de andere kant heeft Kuala Lumpur ook veel hippe tentjes met luxeuze lounges. Kuala Lumpur is dus de juiste plek om je voor een nachtje terug in het westen te begeven. Dan moet je natuurlijk wel weten waar je moet zijn en daar helpen we je graag mee op weg. Pak in ieder geval een paar sjieke outfits in voor je vertrekt, bijvoorbeeld een mooie avondjurk die je hier kunt vinden. Er goed uitzien is belangrijk, want we nemen je mee naar de drie meest luxueuze uitgaansplekken van Kuala Lumpur!

Zouk

uitgaan-kl-1

Hij ontbreekt op geen enkel uitgaanslijstje en dus ook niet op deze: Zouk, de bekendste club van Kuala Lumpur. De club is gelegen nabij de Petronas Towers en staat bekend om de bruisende, lange nachten die er plaatsvinden. Van buiten doet de club wat futuristisch aan en van binnen vind je er maar liefst zeven verschillende ruimtes.

Marini’s on 57

uitgaan-kl-2

Marini’s on 57 is de hoogste rooftop bar van Kuala Lumpur en heeft naast een bar ook een Italiaans restaurant en een whiskey- & sigaarlounge. De rooftop bar heeft bovendien één van de mooiste uitzichten over de stad en een ruime selectie aan whiskeys en wijnen. Niet voor mensen met hoogtevrees en vergeet in het weekend niet vooraf te reserveren!

Elixir

uitgaan-kl-3

Elixir heeft zijn plaats op deze lijst dubbel en dwars verdiend. Alleen al het feit dat je deze club naar binnen gaat via een rode loper, zorgt ervoor dat je je even in Hollywood waant. De club heeft een elegante en trendy stijl, en is uitgerust met zeer comfortabele, luxueuze banken. Het ligt in de populaire uitgaanswijk Changkat Bukit Bintang, een wirwar van straatjes met diverse clubs, barretjes en restaurants.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *