Tourism Malaysia trams officieel van start in Den Haag

Met enig ceremonieel en in aanwezigheid van de Ambassadeur van Maleisie Dato’ Ahmad Nazri Yusof zijn gisteren de trams van Tourism Malaysia, die de komende maanden door Den Haag zullen gaan rijden, officieel in gebruik genomen. Met een groot aantal genodigden werd met een van de trams een korte rondrit van Den Haag naar Scheveningen gemaakt.

malaysia-truly-asia-tram-1

Volgens Zuraini Abdul Ghani, Directeur Benelux van Tourism Malaysia was er dit keer heel bewust voor Den Haag gekozen, na eerder een dergelijk project te hebben gerealiseerd in Rotterdam en Utrecht. “Wij willen zoveel mogelijk mensen attent maken op onze prachtig en veelzijdig land. Waarbij we visueel extra aandacht besteden aan de meer dan 7000 km zandstranden en de duikmogelijkheden en het feit dat ons land voor meer dan 50% uit ’s-Werelds oudste tropische regenwouden bestaat”.

malaysia-truly-asia-tram-2

“Op de trams geven we ook extra aandacht aan onze jongste samenwerking met Singapore Airlines die een aantal zeer scherpe aanbiedingen ontwikkeld heeft om het vliegen naar onze bestemming nog aantrekkelijker te maken. We hopen dat we heel veel Hagenaars met deze tramcampagne kunnen stimuleren een bezoek aan ons land te brengen”, aldus Zuraini Ghani

Er is momenteel een Facebook-actie gaande waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Spot je de Maleisië-tram? Maak een foto van jezelf met één van de trams, plaats hem als reactie op dit bericht op de Facebook pagina van Tourism Malaysia Benelux en maak kans op een Maleisië goodiebag!

Je kunt ook nog een vliegticket met Singapore Airlines naar Maleisie winnen. Weet jij welke bestemmingen op de foto in het dit bericht staan, laat dit dan weten via een share van het bericht op Facebook.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *