MotoGP Maleisie 2020 tickets online te bestellen

Per vandaag zijn de tickets voor de aankomende Moto GP race (October 2020) op het circuit van Sepang in Maleisie in de verkoop gegaan. De MotoGP is een mooie raceklasse, vooral voor de motorsport liefhebbers. Het circuit van Sepang is tevens een prachtig circuit. In vergelijking met diverse andere landen (vooral populaire motorrace landen als Italië, Spanje en zelfs ook Nederland) zijn tickets in Maleisie zeer goedkoop. Tickets voor de hoofdtribunes (elke locatie op de mainstands) kosten maar RM100; wat neerkomt op nog net geen €25,- per ticket. Je hebt hierbij uitzicht op de startopstelling en op de pitsstraat (als je in de punt zit op beiden). K1 tickets kosten RM60, terwijl ook dit al fantastische plaatsen zijn.

motogp-2009-fotos-1

motogp-2009-fotos-2

motogp-2009-fotos-3

Wij hadden deze tickets vorig jaar, en we hebben destijds genoten van een fantastische wedstrijd (die Stoner destijds won, terwijl Rossi wereldkampioen werd). Vorig jaar schreef ik overigens ook al over de MotoGP.

  • Bekijk de foto’s van de MotoGP race van 2009 op Flickr.com

Tickets zijn online via Sepang Circuit te bestellen, maar het is ook mogelijk dit in combinatie met een reis vanuit Nederland te boeken. Wil je goedkoop naar de MotoGP Race 2010 dan kun je het beste een los ticket kopen. In oktober zijn tickets doorgaans erg goedkoop. Vaak heb je eind september bijzonder scherpe aanbiedingen, maar aangezien de MotoGP race in Maleisie al op 8 oktober start kun je beter geen risico nemen. Aangezien het natuurlijk zonde zou zijn om alleen voor de race naar Maleisie te vliegen kun je er het beste een mooie vakantie van maken. Dit kan makkelijk via wat losse bouwstenen, bijvoorbeeld via een Nederlands reisbureau dat gespecialiseerd is in trips binnen Maleisie (en ook nog eens zeer betaalbaar is). Hieronder de stappen om je reis naar Maleisie te boeken in combinatie met een bezoek aan de MotoGP race Sepang in 2020:

1) Boek je MotoGP tickets op de officiële website Sepang International Circuit
2) Zoek goedkope vliegtickets via Momondo
3) Boek je losse trips binnen Maleisië via Klook.com

motogp-race-circuit-sepang-maleisie-2010

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *