Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisië. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Vakantiebeurs

09-12-2016

Wil je de Vakantiebeurs 2017 gratis bezoeken? Veelzijdig Maleisie heeft weer een aantal vrijkaarten ontvangen om onder onze bezoekers verdelen. Maak hier kans op twee vrijkaarten.

01-01-2014

Hieronder de 5 winnaars van het setje van 2 vrijkaarten voor de Vakantiebeurs 2015:

 • I. de Bruin
 • I. Grasboer
 • M.W. van Vliet
 • T. Brouwers
 • T. Edelbroek

30-12-2014

De actie mbt gratis kaartjes voor de vakantiebeurs 2015 is verlopen. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Je kunt momenteel met korting online je kaartjes kopen. Bestel de kaarten hier.

21-12-2014

Wil je de Vakantiebeurs 2015 gratis bezoeken? Veelzijdig Maleisie heeft weer een aantal vrijkaarten ontvangen om onder onze bezoekers verdelen. Maak hier kans op twee vrijkaarten.

15-12-2014

Van woensdag 14 t/m zondag 18 januari 2015 kun je de Vakantiebeurs weer bezoeken. Kaarten zijn al beschikbaar via de voorverkoop. Naast een kleine korting bij vooraf bestellen, heb je ook het voordeel dat je op de dag zelf niet onnodig in de rij hoeft te staan (je kunt namelijk direct naar de kaartcontrole). Bestel de kaarten hier.

08-01-2014

Hieronder de 5 winnaars van het setje van 2 vrijkaarten voor de Vakantiebeurs 2014:

 • R. Dolmans
 • R. Verweij
 • N. van de Vijver
 • D. Westerink
 • M. Ligtenberg

De winnaars ontvangen de kaarten deze week nog in de bus. Hartelijk dank voor alle inzendingen. Geen kaarten voor de Vakantiebeurs 2014 gewonnen? Niet getreurd, je kunt ze in de online voorverkoop met korting bestellen.

02-01-2014

Veelzijdig Maleisie heeft weer een aantal vrijkaarten ontvangen om onder onze lezers verdelen. Maak hier kans op twee vrijkaarten.

03-12-2013

Van woensdag 15 t/m zondag 19 januari 2014 kun je de Vakantiebeurs weer bezoeken. Kaarten zijn al beschikbaar via de voorverkoop. Naast een kleine korting bij vooraf bestellen, heb je ook het voordeel dat je op de dag zelf niet onnodig in de rij hoeft te staan.

03-01-2012

Hieronder de 5 winnaars van het setje van 2 vrijkaarten voor de Vakantiebeurs 2012:

 • T. Boeijen
 • J. Boersma
 • J. van der Krans
 • I. Alidarso
 • C. van Dooijewaard

De winnaars ontvangen de kaarten deze week nog in de bus (vandaag verstuurd). Hartelijk dank voor alle inzendingen. Geen kaarten voor de Vakantiebeurs 2012 gewonnen? Niet getreurd, je kunt ze in de online voorverkoop met €5 korting bestellen.

26-12-2011

Veelzijdig Maleisie heeft een aantal vrijkaarten ontvangen die we onder onze lezers verdelen. Bekijk hier het bericht.

09-11-2011

De Vakantiebeurs 2012 wordt gehouden van woensdag 11 t/m zondag 15 januari tussen 10.00 en 18.00 (vrijdag tot 21.00). Dagkaarten zijn nu al voor €12,50 (middagkaart €10) te koop. Het hoofdthema dit jaar is 'Een koffer vol ervaringen'. Vanzelfsprekend zijn alle grote reisorganisaties op de beurs aanwezig; ook de diverse reisorganisaties met reizen naar Maleisie.

23-12-2010

Iedereen die actief is binnen de reisbranche verheugd zich (of is druk bezig met voorbereidingen) op de komende Vakantiebeurs in januari 2011 (12e t/m 16e). De Vakantiebeurs is een leuk dagje uit waarbij je door exotische muziek en lekker eten alvast de vakantiesfeer kunt opsnuiven en geniet van de vakantie voorpret. Lees meer.

08-01-2010

Divers, charmant en ongekend gastvrij. Redenen genoeg voor Lonely Planet om Maleisie uit te roepen tot één van de must visit bestemmingen van dit jaar. Want of je nu graag op het strand ligt, een jungle trekking doet of liever een moderne stad bezoekt - hier kan het allemaal. Lees meer.

31-12-2009

Binnenkort is het weer zover en begint de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De vakantiebeurs 2010 vindt dit keer plaats van 13 tot en met 17 januari 2010. Op 12 januari is er een speciale vakdag. Dit keer is het thema 'Meet the locals' naast de slogan 'De wereld aan je voeten'. Lees meer.

21-01-2009

De vakantiebeurs 2009 is weer voorbij. De organisatie sprak van een groot succes; een evenaring van de 2008 editie van het evenement. Ik vond het niet tegenvallen; hoewel het voor mij als webmaster belangrijk is om volgend jaar naar de vakdag te gaan. De zondag was gezellig druk; lees hier het beursverslag met diverse impressies.

07-01-2009

De actieperiode is voorbij. De winnaars hebben bericht ontvangen, en de kaarten zijn onderweg. Aan iedereen die een mailtje heeft gestuurd; dank voor de interesse. Niet gewonnen? Bestel voor 14 januari kaarten voor de vakantiebeurs, want dan profiteer je nog van € 5,50 korting in de online voorverkoop. Wanneer je je aanmeld op de nieuwsbrief Veelzijdig Maleisie maak je elke maand kans op leuke prijzen.

27-12-2008

Stuur een e-mail naar Veelzijdig Maleisie om in aanmerking te komen voor 2 vrijkaarten voor de vakantiebeurs 2009. In totaal zijn er 8 kaarten beschikbaar gesteld door VNU Exhibitions. Je hoeft alleen maar je naam en adresgegevens in de e-mail achter te laten, zodat ik de kaarten direct naar je kan versturen. Winnaars ontvangen in de eerste week van januari bericht; de kaarten worden tevens in die week verzonden.

Dit jaar zal ik weer naar de vakantiebeurs gaan; ditmaal wellicht zelfs naar de vakdag (op de dinsdag voor de start van de beurs). Hopelijk kan ik weer voldoende nieuwe inspiratie opdoen. Het is ook altijd leuk om te zien hoe reisorganisaties het land Maleisie promoten. Helaas heb ik nog niet bevestigd gekregen of Tourism Malaysia dit jaar weer van de partij is. Op deze pagina zal ik interessante items plaatsen die relevant of interessant zijn bij een bezoek aan de beurs in januari 2009.

15-01-2008

Dit jaar ging ik voor het eerst naar de vakantiebeurs. Enerzijds om gewoon als bezoeker rond te lopen. Anderzijds om inspiratie op te doen voor mijn website(s). Zo ontmoette ik nieuwe reisorganisaties, maakte ik kennis met wat mensen van Tourism Malaysia, en nam ik plaats in een prachtige luxe seater van de nieuwe Airbus A380 van Singapore Airlines. Ik heb hier een leuk verslag over geschreven, dat beursverslag kun je nalezen op de nieuwspagina van Veelzijdig Maleisie.