Win gratis toegangskaarten voor de vakantiebeurs 2017

Nog even en dan barst het jaarlijkse reisspektakel weer los in de Jaarbeurs in Utrecht; van 11 tot en met 15 januari vindt de Vakantiebeurs 2017 plaats.

Laat je inspireren bij een van de honderden reisaanbieders op het event, ontdek nieuwe bestemmingen, praat met locals en werk je bucketlist bij. Maar je kan nog veel meer doen dan je alleen laten informeren; laat je danskunsten zien en doe mee met traditionele dansen, proef heerlijke lokale delicatessen, test je uithoudingsvermogen tijdens het suppen en het beklimmen van een rotswand. Dit is niet alles, er is nog veel meer te doen, ervaren en te beleven. Waan je in Zuid-Afrika, in de jungle van Oeganda en Azië. Wandel van Frankrijk naar Portugal en Italië. Het kan allemaal op de Vakantiebeurs. Maak jouw rondje rondom de wereld en voel je alsof je al op je volgende vakantiebestemming bent aangekomen.

Ontvang 2 gratis toegangskaarten

Wij hebben een aantal toegangskaarten ontvangen om te verdelen onder onze lezers. Om kans te maken op een setje van twee vrijkaarten hoef je alleen een mailtje te sturen naar [email protected] met hierin je naam en adresgegevens. Ook kun je een reactie op onze Facebook pagina achterlaten (de pagina liken mag maar hoeft niet :)). Een kleine moeite dus. Winnaars worden via email op de hoogte gesteld. Meedoen aan de actie kan t/m vrijdag 23 december 2016. Winnaars krijgen de dag erop de code via de mail (of via Facebook) geleverd.

Update: De winnaars zijn inmiddels bekend en hebben al bericht gehad. Niet gewonnen? Je kunt via de link hieronder online kaartjes met korting kopen!

Praktische informatie

De Vakantiebeurs, 11-15 januari 2017, dagelijks van 10.00 tot 17.00 (vrijdag tot 20.00), locatie: Jaarbeurs Utrecht. Een kaartje kun je vooraf online bestellen voor €12,00* (een middagkaart kost €9*). Een kaartje aan de kassa kost €15,50. Meer informatie, exclusieve aanbiedingen en online kaartjes kopen: Vakantiebeurs.nl

*Deze prijzen zijn exclusief eenmalige transactiekosten van €1,-

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *