Gratis toegangskaarten vakantiebeurs 2015

Deze actie is verlopen. Winnaars hebben inmiddels bericht gekregen.

vakantiebeurs-1Tussen 14 en 18 januari 2015 vindt de Vakantiebeurs weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op de Vakantiebeurs vallen alle puzzelstukjes voor een droomvakantie op zijn plek. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming. Zie, proef, luister, beleef en geniet! Bezoek bijvoorbeeld het Kooktheater en de Food market waar je culinaire hoogstandjes uit de meest uiteenlopende landen kunt proeven. Reis in 1 dag naar verre bestemmingen, geniet op de Camping by night, ga duiken en wandklimmen of kom lekker even bij op één van de Mediterrane terrasjes. Ook de Culinaire Route staat dit keer weer op het programma. Handig: dit jaar kun je reisadvies-op-maat krijgen van een Personal Travel Assistent. Kortom: de Vakantiebeurs is in 2015 levensechter dan ooit. Je zou zweren dat je er al was.

Locals geven je de echte info

vakantiebeurs-2Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je écht moet zien. En tips die je niet in de reisgidsen vindt. Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt.
Naast informatie doe je op de Vakantiebeurs heel veel inspiratie op, maar vind je op de beursvloer ook heel veel aanbiedingen die exclusief tijdens de Vakantiebeurs gelden.

Tourism Malaysia

Alle grote reisorganisaties zijn er vertegenwoordigd en je kunt er tevens kennismaken met een flink aantal landen die er met hun verkeersbureau een leuke stand hebben. Zo heeft Tourism Malaysia dit jaar ook weer een stand (hal 4, stand C010). Hier kun je Maleisie ontdekken, en je laten inspireren door de vertegenwoordigers van Tourism Malaysia.

Ontvang 2 gratis toegangskaarten

Veelzijdig Maleisie heeft zoals gewoonlijk weer een aantal toegangskaarten ontvangen om te verdelen onder onze bezoekers. Om kans te maken op een setje van twee vrijkaarten hoef je alleen een mailtje te sturen naar [email protected] met hierin je naam en adresgegevens. Ook kun je een reactie op het forum of op de facebook pagina achterlaten. Kleine moeite dus. Winnaars worden via email op de hoogte gesteld. Meedoen aan de actie kan t/m maandag 29 december 2014.

De toegangskaarten zijn aangeboden door Cheeky Monkeys & VNU Exhibitions Europe.

Praktische informatie

VKB-Logo-Cons-2015-NL-PAY-OFF 20x20cm

De Vakantiebeurs, 14-18 januari 2015, dagelijks van 10.00 tot 18.00 (vrijdag tot 20.00), locatie: Jaarbeurs Utrecht. Een kaartje kun je online bestellen voor €12,00 (aan de kassa kost een kaart 15,50). Meer informatie, exclusieve aanbiedingen en online kaartjes kopen: Vakantiebeurs.nl

2 reacties op Gratis toegangskaarten vakantiebeurs 2015

 1. jim da thesta jacobs de bok
  maandag, 22 december 2014 om 14:02 (8 jaren geleden)

  Ja ik wil graag kaarten winnen voor de vakantie beurs.
  Jim da Thesta Jacobs de Bok
  Breitnerstr 23 1318LS ALMERE

  Beantwoorden

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *