Hotels en resorts in Maleisie

Maleisie staat bekend om de fantastische prijs/kwaliteit verhouding als het om hotels en resorts gaat. Je hebt duizenden hotels en resorts in het land, en daarnaast nog een enorm aanbod met guesthouses en B&B’s. Reizigers die Maleisie voor de eerste keer bezoeken vinden het meestal niet makkelijk om het geschikte hotel te vinden. Gelukkig delen andere reizigers al jaren hun meningen over hun verblijf in de vorm van hotelreviews. De meeste bekende website om hotelreviews te lezen is Tripadvisor. Daarnaast heb je het populaire Zoover. Beide sites zijn erg praktisch om zelf het juiste hotel te kiezen, maar je moet hierbij wel beseffen dat reizigers met slechte ervaringen eerder geneigd zijn een review (negatief) achter te laten, dan de reizigers waarbij alles tot in de puntjes verzorgd was. Het mooie aan Maleisie is dat je zeer veel goede middenklasse hotels hebt, waar je voor zeer schappelijke bedragen kunt verblijven. Lees meer over accommodatie in Maleisie.

Wij hebben hier diverse hotels, resorts en betaalbare guesthouses beschreven. In veel gevallen verbleven we er zelf ooit, in een aantal gevallen is de informatie door onze bezoekers aangeleverd. Je kan onder elke review je eigen mening schrijven, en met het handige puntensysteem zelf punten toekennen aan elke review.

Hotels per bestemming binnen Maleisie

Schiereiland Maleisie
Maleisisch Borneo

Top 15 best beoordeelde hotels in Maleisie

# Naam Beoordeling Info
Shangri La Rasa Sayang, PenangReview

The Westin Resort & Spa, LangkawiReview

PARKROYAL Serviced Suites Kuala LumpurReview

Meritus Pelangi Beach Resort, LangkawiReview

Bon Ton, LangkawiReview

Clove Hall, Georgetown, PenangReview

Doubletree by Hilton, Kuala LumpurReview

Hard Rock Hotel, Batu Feringghi, PenangReview

G Hotel Kelawai (Penang)Review

Best Western Premier The Haven, IpohReview

Pullman Bangsar, Kuala LumpurReview

Aloft Kuala LumpurReview

G Hotel PenangReview

Pullman KuchingReview

Ramada Plaza Dua Sentral, Kuala LumpurReview

 

Boek je hotel

Boek snel bij Agoda Boek snel bij Booking.com Boek snel bij Hotels.com Boek snel bij Expedia Boek snel bij Asia Rooms
 

Schrijf zelf een review

Heb je zelf een fantastisch (goed of slecht) hotel, resort of guesthouse in Maleisie bezocht, en wil je een review aanleveren? Mail dit dan naar [email protected] en wij zullen dit namens jou publiceren. De rubriek hotels bevat vooral de accommodatie die we zelf bezochten, aangevuld met de ervaringen van onze bezoekers.

Boek een heerlijk verblijf bij Hard Rock Penang
Disclaimer: Wij zijn niet voor onze reviews betaald. In sommige gevallen zijn we uitgenodigd om bij hotels, resorts en guesthouses te verblijven, om vervolgens over onze ervaringen te schrijven. Waarderingen van onze bezoekers laten we altijd op de website staan, het is echter niet de bedoeling om deze website als uitlaatklep te gebruiken in het geval dat er iets niet geheel naar wens verlopen is.