Reef slippers

Op de paklijst van je vakantie naar Maleisie staan natuurlijk altijd slippers. Er zijn echter slippers en slippers. Wij kochten voorheen altijd simpele slippers in Maleisie, meestal voor een paar ringgit. Aan het einde van de vakantie waren de slippers meestal kapot gelopen, zodat we ze zonder probleem konden weggooien. Tijdens vakanties loop je meestal flinke afstanden, vooral in een stad als Kuala Lumpur. Dit betekende vaak dat je aan het einde van de dag uitgeblust op het bed neerplofte, omdat je voeten zo’n pijn deden van al het lopen.

reef-slippers-kopen-in-maleisie-1

Op internet lazen we ooit een artikel over slippers van het merk Reef. Deze slippers zijn zo ontworpen dat je er perfect op kunt lopen. Daarnaast zien ze er ook nog eens erg modern uit. De eerste keer dat ik de ‘Mick Fanning’ slippers mee had op vakantie, heb ik ruim 5 weken op niks anders meer gelopen. Zelfs een volle dag wandelen door Kuala Lumpur verliep probleemloos; de slippers bleken echt een uitkomst.

reef-slippers-kopen-in-maleisie-2

reef-slippers-kopen-in-maleisie-3

Reef slippers zijn ook in Nederland te koop. Meestal betaal je er dan minimaal €60 voor. Op internet zijn ze vaak goedkoper wanneer je ze vanuit de V.S. laat overkomen. In Maleisie kosten originele Reef slippers van het type Fanning RM170; wat neerkomt op zo’n €40. Vaak zijn de slippers veel goedkoper tijdens sales periodes; soms heb je dan de aanbieding ‘2 halen, 1 betalen’. Dan scheelt het aanzienlijk in prijs.

reef-slippers-kopen-in-maleisie-4

Achtergrond informatie Reef

Sinds de oprichting van Reef in 1984 door de Argentijnse surfbroertjes Aguerre, is Reef uitgegroeid tot één van de grootste lifestyle, beach & fashion merken in de wereld. Toch blijft Reef zijn surf roots trouw, de ontwerpers van Reef laten zich inspireren door boardsports en de omgeving daar omheen. Iedereen kent Reef van zijn unieke en innovatieve teenslippers en inmiddels heeft Reef de collectie uitgebreid met zowel een schoenen- als kledinglijn.

Een van de beste surfers ter wereld, Mick Fanning, heeft zijn stempel gedrukt op een van de meest populaire slippers van Reef. Het model is ontworpen met een comfortabele airbag die de hiel met 360 graden ondersteund. Uniek aan deze slippers is de superhandige flesopener in de zool. Perfect voor die momenten waarop je even trek hebt in een lekker koud biertje. Je hebt ook een variant met een waterdichte ruimte waar je geld kunt verbergen, en een variant met een reservoir voor sterke drank.

Locatie Reef Store Maleisie

Voorheen had je meerdere Reef stores in Maleisie. Helaas vond je ze alleen maar in de grote steden en niet op de strandbestemmingen. In Kuala Lumpur had je o.a. Reef stores in Suria KLCC, Pavilion KL en Mid Valley The Gardens. Helaas zijn al deze vestigingen gesloten wegen tegenvallende verkoop. De enige vestiging die er nu nog is vind je binnen de shopping mall 1 Utama bij de sportwinkel Triple Crown. Hier heb je naast de Reef slippers ook een uitgebreid aanbod met Reef kleding. Soms verkopen de warenhuizen in Maleisie ook Reef slippers en kleding. Bij Isetan in Suria KLCC heb je bijvoorbeeld een gedeelte met Reef producten. Ook bij de Rip Curl winkel onderin Fahrenheit88 verkoopt men Reef producten, hoewel het aanbod daar tegenvalt.

Kaart

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *