boek direct bij:
Agoda | Cheaptickets | Booking.com | Maleisie online

home » maleisie

Introductie

Maleisie is een prachtig en divers land. De titel van de website is niet geheel zonder reden gekozen, het woord 'Veelzijdig' is de beste omschrijving van het land. Maleisie kent vele hoogtepunten. De cultuur is bijzonder interessant. De vele verschillende gebieden met elk de eigen kenmerken maken het land een perfecte vakantiebestemming voor toeristen. Maleisie moet het echter niet alleen van toerisme hebben. De economie van het land draait al jaren sterk.

Glorious Maleisie

Maleisie is de laatste jaren steeds meer in trek bij toeristen, vorig jaar reisden in totaal meer dan 100.000 Nederlanders naar het prachtige land om er vakantie te vieren. Dit heeft mede te maken met de positieve PR van zoals websites als Veelzijdig Maleisie, maar ook omdat het steeds voordeliger wordt om naar de andere kant van de wereld te vliegen en verder zijn Nederlanders daarbij altijd al een zeer reislustig volk. Maleisie is juist voor alle typen toeristen een fijn land om te bezoeken. Je kunt er goed backpacken, een strandvakantie houden, maar ook met een groep, familie of met kinderen een prima vakantie hebben. Meer informatie over reizen Maleisie is te vinden op Zoover.nl.

Meer informatie over Maleisie

Betaalmiddel in Maleisie (Valuta)

De valuta in Maleisie is de Ringgit (RM), een euro is ongeveer RM4,15 waard (januari 2012). Voor actuele koersinformatie gebruik je de Currency Convertor. Lees hier meer over de valuta in Maleisie.

banner xe.com

Hieronder een film over het land. Dit is een filmpje van Tourism Malaysia.

Een georganiseerde reis boek je bij 333TRAVEL, FOX Vakanties of Van Verre. Bekijk het totale reisaanbod. Regel makkelijk zelf een reis naar Maleisie. Boek trips bij Maleisie online, de huurauto bij Rentalcars, hotels bij Agoda en tickets via Cheaptickets. Bekijk diverse reisschema's op ons forum.

Naar boven

Totaal reisaanbod Maleisie
Agoda hotels in Maleisie
Naam:
E-mail:
Afmelden

Andere pagina's:


Vlag maleisie: