Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland Maleisië. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededelingen

Naast het forum is er tevens een besloten Facebook groep genaamd 'Vrienden van Maleisië' waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Naast reizigers zijn hier ook expats actief, die vaak actuele tips en informatie delen met de rest van de community. Als je over een Facebook account beschikt is dit een zeer handige manier om je reisgerelateerde vragen aan ons te stellen.

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Wonen in Kuala Lumpur

Stel hier je vragen over wonen en werken in Maleisie (bv MM2H en Work-permits). Hier kun je ook terecht met vragen over woonruimte, verhuizen en kosten van levensonderhoud.

Wonen in Kuala Lumpur

Berichtdoor Nadinemaas » Di 25 Oktober 2016 06:34

Hallo Allemaal,

Zijn er wellicht mensen die binnenkort naar Kuala Lumpur verhuizen?
Ik woon en werk als makelaar in Kuala lumpur en ik zou het super leuk vinden om Nederlandse mensen te helpen met het vinden van een geschikte huur/koopwoning.Ik ben gespecialiseerd in het vinden van geschikte woningen voor Expats in verschillende wijken zoals; KLCC, Bangsar, Mont Kiara en Damansara Heights en ben werkzaam voor het grootste Internationale Real Estate kantoor RE/MAX Malaysia.
Voor al je vragen wat betreft wonen, scholen, openbaar vervoer etc. in Kuala Lumpur kun je bij mij terecht, ik help je graag!

Met vriendelijke groet,

Nadine Maas
[email protected]
https://www.facebook.com/NadineMaasRema ... page_panel
Nadinemaas
Nieuw lid
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Di 04 Oktober 2016 05:08

Terug naar Wonen, werken en verhuizen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron