Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland Maleisië. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededelingen

Naast het forum is er tevens een besloten Facebook groep genaamd 'Vrienden van Maleisië' waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Naast reizigers zijn hier ook expats actief, die vaak actuele tips en informatie delen met de rest van de community. Als je over een Facebook account beschikt is dit een zeer handige manier om je reisgerelateerde vragen aan ons te stellen.

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Klook voor tickets, workshops en andere tours

Deel hier je tips met ons. Alle tips zijn welkom!

Klook voor tickets, workshops en andere tours

Berichtdoor Ilya » Vr 16 Augustus 2019 13:22

Tijdens ons laatste verblijf diverse keren gebruik gemaakt van Klook.com. We kochten er o.a. de entreebewijzen voor de Menara KL Tower en de tickets voor Aquaria KLCC. In het geval van de KL Tower was Klook zelfs aanzienlijk goedkoper.

Ook kookworkshops en foodtours boek je makkelijk vooraf via Klook en daarnaast hebben ze ook diverse populaire dagtours (waaronder de Firefly tour i.c.m. de Batu Caves). Ook buiten Kuala Lumpur zijn diverse activiteiten en attracties makkelijk en goedkoop via Klook.com te boeken.

Check de website van Klook hier: http://www.veelzijdigmaleisie.nl/klook.htm
Schrijf je op je eigen website, je reisblog, facebook of twitter over je reis door Maleisie? Neem dan een linkje op naar Veelzijdig Maleisie. Dank!
Gebruikers-avatar
Ilya
Administrator
 
Berichten: 4146
Geregistreerd: Vr 02 December 2005 10:55

Terug naar Tips

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron