Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland Maleisië. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededelingen

Naast het forum is er tevens een besloten Facebook groep genaamd 'Vrienden van Maleisië' waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Naast reizigers zijn hier ook expats actief, die vaak actuele tips en informatie delen met de rest van de community. Als je over een Facebook account beschikt is dit een zeer handige manier om je reisgerelateerde vragen aan ons te stellen.

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Reisschema/logische route 3 weken?

Stel hier je vragen over Maleisië (en Borneo). Hier kun je ook je algemene (vakantie) vragen kwijt. Hier kun je jezelf ook voorstellen, en direct je eerste vraag stellen.

Reisschema/logische route 3 weken?

Berichtdoor Larsentara » Zo 21 Oktober 2018 14:27

Heyhey,

Mijn vriendin en ik willen komende zomer eind juli/begin augustus graag een reis maken van 3 weken in West-Maleisië. Na wat research te hebben gedaan zijn we op de volgende voorlopige planning uitgekomen. Graag hoor ik of dit een logische route is qua reisvolgorde en of de tijd per locatie lang genoeg is. We houden vooral van natuur/strand/dieren, maar willen hiernaast ook cultureel het een en ander zien.

Dag 1: Volledige reisdag
Dag 2: KUALA LUMPUR
Dag 3: KUALA LUMPUR
Dag 4: VLUCHT NAAR PERHENTIANS
Dag 5: PERHENTIANS BESAR
Dag 6: PERHENTIANS BESAR
Dag 7: PERHENTIANS BESAR
Dag 8: PERHENTIANS BESAR
Dag 9: BUSJE NAAR TAMAN NEGARA
Dag 10: TAMAN NEGARA
Dag 11: BUSJE NAAR CAMERON HIGHLANDS
Dag 12: CAMERON HIGHLANDS
Dag 13: BUSJE NAAR PENANG
Dag 14: PENANG
Dag 15: PENANG
Dag 16: BOOT NAAR LANGKAWI
Dag 17: LANGKAWI
Dag 18: LANGKAWI
Dag 19: LANGKAWI
Dag 20: VLUCHT NAAR KUALA LUMPUR LAAT OP DE DAG (voorovernachting in de buurt van airport)
Dag 21: TERUGVLUCHT NEDERLAND

Ik hoor graag de meningen over deze route. Qua budget zitten we op 1300 euro p.p. inclusief vlucht van 600 euro.
Larsentara
Nieuw lid
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Zo 21 Oktober 2018 14:06

Re: Reisschema/logische route 3 weken?

Berichtdoor Larsentara » Ma 22 Oktober 2018 10:41

Wat ik eigenlijk vooral wil weten is het volgende:

- Is het vervoer mogelijk en makkelijk te regelen bij bovenstaande route?
- Zijn het niet teveel plaatsen waar we heen willen in 3 weken, en is de tijd die we per locatie verblijven lang genoeg?
Larsentara
Nieuw lid
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Zo 21 Oktober 2018 14:06

Re: Reisschema/logische route 3 weken?

Berichtdoor Ilya » Di 20 Augustus 2019 08:08

Natuurlijk veel te laat, maar wellicht handig voor anderen :).

Je hebt overal het minimum aantal dagen gekozen. Op zich kan het, maar het is veel reizen en weinig rust. Vooral het middendeel is best veel zeulen lijkt me. Op zich kan het, maar als je het wat rustiger had gewild kon je Langkawi eventueel overslaan. Dan heb je echter geen strandbestemming meer op het eind, wat deels wel jammer is.

Wat je ook had kunnen doen is Taman Negara overslaan en van Kuala Besut meteen via Cameron Highlands naar Penang. Mis je wel een mooie junglebestemming, maar geeft wel wat meer ruimte.

Maargoed. De georganiseerde rondreizen doen het ook zo, met best veel dagelijkse reisuren.

Jullie zijn wellicht alweer terug. Ik ben benieuwd of onderstaand reisplan definitief is uitgevoerd, of dat je zelf al wat geschoven hebt.

Groetjes :)
Schrijf je op je eigen website, je reisblog, facebook of twitter over je reis door Maleisie? Neem dan een linkje op naar Veelzijdig Maleisie. Dank!
Gebruikers-avatar
Ilya
Administrator
 
Berichten: 4146
Geregistreerd: Vr 02 December 2005 10:55

Re: Reisschema/logische route 3 weken?

Berichtdoor Ilya » Wo 20 November 2019 13:34

Test
Schrijf je op je eigen website, je reisblog, facebook of twitter over je reis door Maleisie? Neem dan een linkje op naar Veelzijdig Maleisie. Dank!
Gebruikers-avatar
Ilya
Administrator
 
Berichten: 4146
Geregistreerd: Vr 02 December 2005 10:55


Terug naar Vraag en Antwoord

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Bing [Bot] en 8 gasten

cron