boek direct bij:
Agoda | Cheaptickets | Booking.com | Maleisie online

home » shopping » sogo kuala lumpur

Sogo

Sogo is een department store in Kuala Lumpur. Sogo begon ooit in Japan als een klein winkeltje, maar is uitgegroeid tot een grote keten. De prijzen zijn hier doorgaans wat goedkoper dan bij de andere department stores (als Isetan, Parkson, Jusco etc). De mall telt acht verdiepingen met diverse winkels. Onderin vind je vooral de bekende kledingmerken, bovenin de mall een aantal elektronicawinkels. Je hebt er ook een foodcourt - Saji @ The Sixth - en diverse restaurants, zoals Nando's, Kyros Kebab, Siang Seafood Restaurant, Sogo Japanese Restaurant, Krung Thep Thai Restaurant, Secret Recipe en zelfs een McDonald's.

Sogo winkelcentrum Kuala Lumpur 1

Omdat het complex niet in het centrum van de stad ligt, maar net iets erbuiten, is het niet de meest logische mall om te bezoeken. Tijdens de sales periodes heb je er wel enorme aanbiedingen op tassen en kleding. Dichtbij Sogo heb je de Pertama Sports Mall, een winkelcentrum met alleen maar winkels waar men sportartikelen en sportkleding verkoopt. Vanaf Sogo loop je ook makkelijk in 10 minuten via Little India naar Chinatown en zelfs Merdeka Square.

Sogo winkelcentrum Kuala Lumpur 2

Sogo winkelcentrum Kuala Lumpur 3

Sogo ligt langs Jalan Raja Laut. Je kunt het beste de metro naar station Bandaraya RapidKL of de monorail naar station Medan Tuanku nemen. Sogo ligt direct naast de uitgang van het Bandaraya metrostation en op 10 minuten lopen vanaf Medan Tuanku monorail station.

Sogo winkelcentrum Kuala Lumpur 4

Sogo department store is dagelijks geopend tussen 10.00 en 21.30. Bekijk hier de officiële website van Sogo Kuala Lumpur.

Een georganiseerde reis boek je bij 333TRAVEL, FOX Vakanties of Van Verre. Bekijk het totale reisaanbod. Regel makkelijk zelf een reis naar Maleisie. Boek trips bij Maleisie online, de huurauto bij Rentalcars, hotels bij Agoda en tickets via Cheaptickets. Bekijk diverse reisschema's op ons forum.

Naar boven

Totaal reisaanbod Maleisie
Agoda hotels in Maleisie
Naam:
E-mail:
Afmelden

Malls Kuala Lumpur:


Meer over Kuala Lumpur:


Malls Langkawi:


Malls Penang: