Ontvang een reisboek met je reisverslag

Reisverslagen zijn zeer populair als hulpmiddel bij het bepalen van de inhoud van een reis. Veel reizigers lezen vooraf reisverslagen om van meerdere andere reizigers input te krijgen over bepaalde (mogelijke) reisonderdelen. Reisverslagen zijn vaak persoonlijk van aard, en hebben hierdoor een subjectief karakter. Juist dit is leuk om vooraf te lezen, meningen van anderen zijn altijd leuker dan (soms saaie) beschrijvingen in reisbrochures of websites.

reisgids-in-ruil-voor-een-reisverslag

Wat moet je ervoor doen?

Om in aanmerking te komen voor het reisboek dien je een reisverslag te mailen naar de redactie van Veelzijdig Maleisie. Het reisverslag moet minimaal 600 woorden te bevatten en moet voorzien zijn van enkele passende foto’s. Stuur het verslag als Word-document naar de redactie. De foto’s mag je naar ons mailen, direct of via wetransfer.com.

Voorwaarden

  • Mail je reisverslag incl. foto’s naar [email protected]. Indien het om een groot bestand gaat of grote foto’s gaat, verstuur het dan via wetransfer.com, of neem contact met ons op.
  • Sluitingsdatum actie: 31-12-2014.
  • Alleen schrijvers van reisverslagen die op de website worden geplaatst krijgen het reisboek.
  • Je gaat met de verzending van het reisverslag akkoord met plaatsing van het verslag op de website Veelzijdig Maleisie, binnen de rubriek Reisverslagen.
  • Een reisverslag dat al elders op het internet gepubliceerd is doet niet mee aan deze actie. Wij plaatsen het reisverslag alleen wanneer het om een uniek verslag gaat (d.w.z. dat het niet elders online te vinden is).
  • De redactie van Veelzijdig Maleisie behoudt zich het recht om een reisverslag niet op te nemen binnen de website.
  • Let op: Het gaat om een reisverslag dat wordt opgenomen binnen de website Veelzijdig Maleisie. Wil je mij wijzen op een bestaand reisverslag dan is linkruil hiervoor geschikt.

Je ontvangt een reisboek naar keuze (in overleg). Standaard gaat het om een Lonely Planet, Insight Guide of Rough Guide. Vanzelfsprekend gaat het om een reisboek naar een land naar keuze.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *