Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisie. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Olifant en jong steken de Kinabatangang rivier over

Tijdens een excursie op de rivier de Kinabatangan in Sabah op Maleisisch Borneo zagen wij een Borneo Pygmy olifant met haar jong. We dachten eerst dat de twee snel op de vlucht zouden slaan nadat ze ons hadden gezien, het liep echter anders. Ondanks dat wij in het bootje zaten, besloten beide olifanten toch de rivier over te steken. Het was prachtig om te zien. De moeder zwom zo dat de baby aan haar zijde bleef. Je zag de gehele oversteek alleen maar zo nu en dan de kleine slurf van de baby-olifant. De moeder bleef er slim naast zwemmen, om te voorkomen dat het jong teveel last zou hebben van de sterke stroming. Eenmaal aan de overkant hielp de moeder het jong met flink wat moeite de kant op.

Boek je reis direct in Maleisie met Local Hero Travel

Boek je reis direct in Maleisie met Local Hero Travel

Boek je reis direct bij onze reisexpert in Maleisisch Borneo: Mike is jouw "Local Hero" ter plaatse. Hij organiseert jouw individuele reis, zonder tussenschakels.

Híer alles regelen mét Nederlandse garanties, dáár een reis op maat met up-to-date kennis. Want echt het kan: een reis "the local way" die je nooit meer zult vergeten. Lees hier meer...

Een georganiseerde reis boek je bij 333travel, FOX, verre reizen van ANWB of Van Verre. Bekijk het totale reisaanbod. Regel makkelijk zelf een reis naar Maleisie. Boek trips bij Riksja Maleisië, de huurauto bij Rentalcars, hotels bij Agoda en tickets via Cheaptickets. Bekijk diverse reisschema's op ons forum.