PANGEA Travel wint Reisgraag award

pangea-wint-reisgraag-award

Tijdens de vakdag van de vakantiebeurs Utrecht heeft het Arnhemse PANGEA Travel de award voor beste reisorganisatie 2015 gewonnen in de categorie verre reizen. De organisator achter de awards is Reisgraag.nl, een website waarop bezoekers reisorganisaties kunnen beoordelen. Met een gemiddelde van 9,1 is PANGEA Travel het best beoordeeld in de categorie verre reizen. PANGEA Travel is een maatwerkspecialist met reisbestemmingen in Afrika en Azië.

In een reactie geeft Berry ter Horst, directeur van PANGEA Travel aan erg blij te zijn met deze onderscheiding: “Bij PANGEA Travel vinden we het geweldig deze award in ontvangst te mogen nemen! Een gemiddelde van 9,1 liegt er zeker niet om! We zijn heel erg blij te kunnen constateren dat reizigers onze meerwaarde erkennen en benadrukken in de reviews. Het geeft ons veel energie te zien dat de tijd en moeite die we in ons maatwerk steken zo goed gewaardeerd wordt door onze reizigers! De waardering merkten we al aan het hoge aantal repeaters en mensen die via mond-tot-mondreclame bij ons terechtkomen, maar om dan via Reisgraag ook een award te winnen voor verre reizen is wel een heel erg mooie beloning. Het lezen van de beoordeling maakt ons super trots!“

Over PANGEA Travel

PANGEA Travel is specialist in reizen op maat naar Afrika en Azië. Bij het reisbedrijf werken enthousiaste reizigers, die hun reiservaringen naar Azië en Afrika graag met de klant delen. Ze maken reizen op maat die geheel naar de klant zijn wensen aangepast kunnen worden en bieden daarvoor vrijblijvend reisadvies. Reisspecialisten kennen de bestemmingen uit eigen ervaring en helpen je graag verder. Dat kan op het kantoor in Arnhem of (indien gewenst) bij je thuis. PANGEA Travel telt 14 medewerkers.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *