The Westin Resort & Spa, Langkawi

Langkawi heeft diverse zeer luxe 5-sterren resorts die verspreidt over het eiland liggen. Vaak vind je de resorts in de wat meer afgelegen gebieden, aan een mooie locatie met privĂ© strand. Het prachtige The Westin is zo’n luxe resort. Het resort ligt dichtbij Kuah, maar toch op een verborgen deel van het eiland.

Wij verbleven een paar dagen in het resort, en waren zeer positief verrast door het prettige sfeertje, en de enorme luxe. Kamers was schitterend, het eten was er heerlijk en alles was er tot in de puntjes verzorgd. Je hebt er een zeer goede spa, en je kunt er diverse watersportactiviteiten (zoals kayakken en zeilen) ondernemen.

De kamers waren ruim en mooi ingericht. Er was een prachtige douche, met glazen raam tussen de badkamer en de slaapkamer. Gelukkig zit er vitrage voor, waardoor je er ook prima met vrienden, kennissen of collega’s kunt verblijven. De kamers hebben verder een minibar, een airco en als je dichtbij de openbare ruimtes zit kun je er het gratis wifi signaal oppikken.

Het zwembad is schitterend, met ernaast een flink aantal loungebedden en stoelen. Het restaurant aan het strand heeft een uitgebreide lunchkaart, met diverse heerlijke gerechten. ’s Avonds is dit de perfecte plek voor een drankje of een kleine hap.

Het ontbijt was een van de meest uitgebreide die we tot nu toe in Maleisie meemaakten. Alles was van hoge kwaliteit en zeer vers. De koffie was er heerlijk, iets waar wij altijd goed op letten. De service was er ook prima. The Westin is verder vrij populair onder zakenmensen, waardoor je zo goed als alleen aan je ontbijt zit als je niet te vroeg aanschuift.

Je loopt in 10/15 minuten naar Jetty Point, Lagenda Park, Eagle Square en de winkeltjes bij Langkawi Fair. Je kunt bij Jetty Point prima een auto of brommer huren, die je op het terrein van het resort kunt parkeren. Langkawi is het beste met huurauto of brommer te verkennen, The Westin vormt een perfecte (luxe) uitvalbasis.

Bekijk hier een overzicht met populaire accommodatie op het eiland Langkawi:

 
Beoordeling
Eten & drinken
Algemeen
Locatie
Omgeving
Faciliteiten
Schoon & opgeruimd
Eindoordeel
 

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *


Geef je mening over de accommodatie door het juiste aantal sterren te selecteren (5=fantastisch, 1=slecht)
Eten & drinken
Algemeen
Locatie
Omgeving
Faciliteiten
Schoon & opgeruimd
Eindoordeel