Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededeling

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

www.visit-malaysia.com

Alles over de Nederlandse en buitenlandse reisorganisaties en over de diverse tourbureaus die actief zijn met losse tours in/door Maleisie.

www.visit-malaysia.com

Berichtdoor Rowdy1983 » Zo 19 Juni 2011 12:04

Hallo,
Heeft iemand ervaring om via www.visit-malaysia.com een tour te boeken ? Deze site valt iedergeval onder asiawebdirect. Sommige prijzen zijn goedkoper dan op viator.com vandaar. Wel moet ik zeggen dat bij sommige tours op visit-malaysia.com exclusief entrance fee is.
Graag zou ik willen weten of deze site betrouwbaar is.
Alvast bedankt.
Groeten Rowdy
Rowdy1983
Nieuw lid
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Zo 19 Juni 2011 11:49

Terug naar Reisorganisaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten