Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland Maleisië. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededelingen

Naast het forum is er tevens een besloten Facebook groep genaamd 'Vrienden van Maleisië' waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Naast reizigers zijn hier ook expats actief, die vaak actuele tips en informatie delen met de rest van de community. Als je over een Facebook account beschikt is dit een zeer handige manier om je reisgerelateerde vragen aan ons te stellen.

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Combi Thailand en Maleisie

Stel hier je vragen over Maleisië (en Borneo). Hier kun je ook je algemene (vakantie) vragen kwijt. Hier kun je jezelf ook voorstellen, en direct je eerste vraag stellen.

Combi Thailand en Maleisie

Berichtdoor k3ng » Za 11 Februari 2017 14:30

Goedemiddag allemaal,

de kriebels zijn er al. Het is de bedoeling dat we in 2018 weer met het gezin (4) naar Azie gaan. Dit keer willen we een stuk westkust van Maleisië doen gecombineerd met een stuk (zuid) Thailand.

Ik zag dat de tickets in die periode naar Thailand een stuk goedkoper zijn als naar Maleisië. Het idee is dan ook om eerst Thailand aan te doen en dan af te zakken (in fases) naar Kuala Lumpur. In Maleisie willen we de onderstaande plaatsen aandoen. Hieronder volgordelijk aangegeven (komende vanuit Thailand):

- Landen op Bangkok
- Koh Lipe
- Langkawi
- George Town
- Ipoh
- Kuala Lumpur

Wat zijn echte must sees in Thailand en pas binnen deze route? We zijn een gezin met kinderen van 10 en 13. We hebben dus geen belang bij de bekende full moon feesten. We willen iets minder reisbewegingen als de vorige keer dat we in Maleisië waren. Per plek willen we ongeveer 4 a 5 dagen blijven. We hebben hier 4 weken voor.

Graag suggesties voor een mooie haalbare route. Ook ben ik benieuwd naar accommodaties die goed zijn bevallen.

Alvast bedankt.
k3ng
Ervaren Toerist
 
Berichten: 40
Geregistreerd: Vr 05 Juni 2015 18:59

Re: Combi Thailand en Maleisie

Berichtdoor Ilya » Zo 16 April 2017 09:37

Kan je niet veel tips mbt Thailand geven, behalve de bekende plekken als Krabi, Koh Phi Phi Don en Phuket...alledrie grofweg tussen Bangkok en de westelijke grens met Maleisie in.

Wel ben ik benieuwd wanneer dit precies in 2018 speelt, want Koh Lipe (en Phuket etc ook) hebben tussen mei en oktober met een toch wel flink regenseizoen te maken. In die periode is Koh Lipe bv ook volledig gesloten.
Schrijf je op je eigen website, je reisblog, facebook of twitter over je reis door Maleisie? Neem dan een linkje op naar Veelzijdig Maleisie. Dank!
Gebruikers-avatar
Ilya
Administrator
 
Berichten: 4146
Geregistreerd: Vr 02 December 2005 10:55

Re: Combi Thailand en Maleisie

Berichtdoor k3ng » Ma 24 April 2017 20:05

Hey Ilja,

bedankt voor je reactie.

We willen volgend jaar in de schoolvakantie die kant op. Vermoedelijke datum iets van 24 juli tm 24 augustus. Kijkend naar jouw antwoord dus niet echt handig om die kant van Thailand te bezoeken. De reis dus mogelijk iets aanpassen.

We hadden laatst toch ook al het idee om Singapore mee te nemen. Een optie zou dan kunnen zijn om te vliegen op Bangkok, daar een paar dagen te blijven om vervolgens een vlucht te pakken naar Singapore. Vanuit daar dan weer langzaam omhoog reizen om te eindigen in Bangkok en weer terug te vliegen.
k3ng
Ervaren Toerist
 
Berichten: 40
Geregistreerd: Vr 05 Juni 2015 18:59


Terug naar Vraag en Antwoord

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 14 gasten

cron