Reisaanbod

Mededeling

Op het forum kun je terecht met al je vragen over het vakantieland Maleisie. Binnen de rubriek Vraag en Antwoord kun je al je vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Help Veelzijdig Maleisie!

Veelzijdig Maleisië is de website waar dit forum onderdeel uit maakt. Geef hier tips of feedback.

Help Veelzijdig Maleisie!

Berichtdoor Ilya » Vr 18 April 2008 11:25

'Help Veelzijdig Maleisie': De titel heb ik gekozen omdat ik graag mijn website- en forumbezoekers wil vragen om mij te helpen met groter worden...

Mijn website scoort al jaren prima in de zoekresultaten. Via de zoekmachines komt bijna 85% van het totaal aantal bezoekers binnen. Ik sta goed op diverse zoekwoorden, maar heb onvoldoende 'binnenkomende' links; websites die naar http://www.veelzijdigmaleisie.nl linken. Meer van deze links betekent betere resultaten in de zoekmachines en meer bezoekers.

Heb je een website over Maleisie, of een andere reis-website? Neem dan een linkje op naar mijn website. Heb je een weblog? Maak dan een linkje aan binnen de zgn. 'Blogrol'. Heb je een Hyves account, voeg mijn site dan toe aan de favorietenlijst. Heb je een Waarbenjij.nu, voeg mijn site dan toe aan een artikel of het link-lijstje met handige pagina's.

Als je besluit een linkje op te nemen, dan graag op de volgende wijze:
a)
Titel: Maleisie Informatie
Url: http://www.veelzijdigmaleisie.nl

b)
Titel: Veelzijdig Maleisie
Url: http://www.veelzijdigmaleisie.nl

c)
Titel: Alles over Maleisie
Url: http://www.veelzijdigmaleisie.nl

d)
Titel: Op reis naar Maleisie?
Url: http://www.veelzijdigmaleisie.nl

Als je naar een subpagina wilt linken, mag dat ook (sterker nog, dat is zelfs beter). Heb je wat aan een bepaald artikel gehad? Link dan direct naar dat artikel (of pagina).

Als je een linkje terug wilt zien, dan is dat prima. Neem hiervoor contact met mij op. Hulp nodig bij het plaatsen van een link? Ik help graag....

Alvast hartelijk bedankt!

De Webmaster :)
Schrijf je op je eigen website, je reisblog, facebook of twitter over je reis door Maleisie? Neem dan een linkje op naar Veelzijdig Maleisie. Dank!
Gebruikers-avatar
Ilya
Administrator
 
Berichten: 4138
Geregistreerd: Vr 02 December 2005 10:55

Terug naar Over de website Veelzijdig Maleisië

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten